Liviu Dragnea a pornit operațiunea de consolidare a puterii, după ce a fost confirmat la ședința CEx. Șeful PSD vrea să-i înlăture din funcții pe liderii care i se opun.

Stiripesurse.ro notează că Dragnea l-a trimis în teritoriu pe Darius Vâlcov pentru a-i da jos pe conducătorii filialelor județene care i se opun.

Dragnea vrea să-l schimbe pe Paul Stănescu din fruntea Filialei PSD Olt. În locul acestuia ar urma să fie instalat Florin Iordache. Mai mult, Paul Stănescu ar urma să-şi piardă şi funcţia de vicepremier.

În Dâmboviţa, Rovana Plumb se pregăteşte să preia şefia filialei de la Adrian Ţuţuianu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea. De altfel, Liviu Dragnea speră să îl poată schimba pe Ţuţuianu şi din funcţia de vicepreşedinte PSD şi, astfel, să-l elimine din CEx.

Lucrurile sunt însă mai complicate în filialele Bucureşti, Ilfov, Giurgiu, Buzău şi Brăila, scrie stiripesurse.ro. În Capitală, Gabriela Firea se bucură de o largă susţinere. La Giurgiu şi Brăila au avut loc alegeri abia săptămâna trecută, fiind aleşi adversarii lui Dragnea, Niculae Bădălău, respectiv Mihai Tudose.

Un alt lider care ar urma să fie debarcat şi scos din CEx este Marian Neacşu. Acesta este şi preşedinte PSD Ialomiţa, şi secretar general al partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here