fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Închiriere pe termen lung sau achiziție flotă? Află care este soluția ideală pentru firme

Citește Și

- Reclamă -

Un automobil, fie că vorbim de mașină de oraș pentru deplasări în interes de serviciu sau un vehicul comercial, este o achiziție importantă, în special pentru o companie care dorește o mobilitate extinsă pentru angajații săi. Crearea unei flote auto pentru a le asigura angajaților mașini de serviciu este, deci, o investiție care ar depăși puterea financiară a multor societăți. 

Soluția noastră este să apelați la un serviciu de închirieri auto pe termen lung de la partenerii noștri Cronoscar. Acest tip de închiriere va răspunde tuturor provocărilor de mobilitate ale companiei, fără bătăi de cap și costuri neprevăzute, care deseori pot afecta capitalul companiei, lanțul de distribuție sau reputația în fața clienților.

Și, dacă tot vorbim de costuri neprevăzute, primul și cel mai important aspect al închirierilor pe termen lung de la Cronoscar este costul lunar fix, cu totul inclus – astfel, achitați doar rata lunară de operare a mașinii și aveți predictibilitate și transparență totală a costurilor. Totodată, aveți posibilitatea de a încheia contractul cu avans 0, pentru a “pune pe roate” cât mai facil parteneriatul cu Cronoscar. O soluție eficientă, nu-i așa?

- Reclamă -

Ce fac dacă am probleme tehnice sau daune?

Cu serviciul de Asistență Tehnică 24/7 prin Call-Center dedicat, inclus în contract, ai permanent livrare / ridicare gratuită și mașină similară la schimb pe tot parcursul imobilizarii autoturismului în service, astfel vei elimina timpii morți în cazul flotei proprii sau închirierii de mașini cu ziua.

Iar cu o rețea națională extinsă de centre închirieri auto și o echipă cu experiență de peste 18 ani în rent-a-car, Cronoscar este doar la un telefon distanță de un parteneriat de succes, indiferent de tipul de contract de închiriere.

Pentru mobilitate fără bătăi de cap, recomandarea noastră este Cronoscar!

(P)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...