fbpx
sâmbătă, septembrie 30, 2023
27.9 C
Ploiești
spot_img

Închisoare cu executare pentru un ploieștean care a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei

Citește Și

- Reclamă -

Florin Narcis N., un șofer ploieștean, a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare în regim de detenție, fiind găsit vinovat de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Cel mai probabil, judecătorii au ținut cont de faptul că Florin Narcis este recidivist.

Judecătoria Ploiești a decis printr-o sentință care nu este definitivă ca ploieșteanul să facă închisoare timp de doi ani și șase luni pentru că a refuzat, în data de 20 august 2018, să i se preleveze probe de biologice. În plus, instanța i-a interzis bărbatului să mai conducă autovehicule din categoriile ”A” și ”B” pe o perioadă de doi ani.

- Reclamă -

”(…)condamnă pe inculpatul F. FLORIN-NARCIS, recidivist postexecutoriu, la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice (faptă din data de 20.08.2018). În temeiul art. 67 Cod penal, interzice inculpatului drepturile prevăzute de art. 66 alin. (1) lit. a), b) şi i) Cod penal, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a conduce autovehicule din categoriile “A” şi “B”, pe o durată de 2 ani, în condiţiile art. 68 alin. 1 lit. c) Cod penal (…)pedeapsa se va executa în regim de detenție”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Ploieșteanul a contestat sentința dată de Judecătoria Ploiești, iar apelul se judecă acum la Curtea de Apel Ploiești, instanță care urmează să se pronunțe printr-o decizie definitivă în data de 15 septembrie.

FOTO cu caracter ilustrativ

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Două case au luat foc în Bărcănești

Incendiu în comuna Bărcănești. Două locuințe sunt afectate.Acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului...