Ieri, Biroul Municipal al PSD Ploiești, a votat încă o dată cine să fie candidatul partidului la Primăria Ploiești. Spre surprinderea lui Daniel Savu care deja anunțase da anul trecut că va candida la postul de primar, preferințele colegilor s-au îndreptat spre Cristian Ganea, actualul viceprimar cu atribuții de primar al orașului.

Înciudat, senatorul Savu s-a gândid la o soluție inedită de a-i lua fața lui Ganea. Surse din interiorul PSD ne-au informat că acesta, mare fan al filmului Ben Hur (care are la final o cursă de care romane între personajele principale ale peliculei) a vorbit deja pe la București să i se facă rost de două astfel de care.

”Chiar dacă nu e gata Hipodromul, este destul loc pentru mine și colegul Ganea să facem o cursă bărbătească. Așa cum făceau strămoșii noștri romanii. Și să vedem atunci cine va ieși învingător în cursa pentru candiatură. Vă spun, n-are nicio șansă, am văzut Ben Hur de peste 30 de ori. Am curaj să joc și la pariuri că voi câștiga eu”, s-ar fi adresat unor apropiați senatorul Savu.

Viceprimarul Ganea nu a comentat pe marginea acetui subiect.

 

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

1 COMENTARIU

  1. Le este frica lichelelor din Ploiesti sa nu iasa primar Savu . Nu il au cu nimic la mana ca sa poata fi manevrabil .Nu are afaceri cu hotii care ne conduc si incearca sa ne manipuleze . Este singurul contracandidat care il poate invinge Pe Volosevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here