Procurorii DNA din întreaga țară sunt în alertă în aceste zile când au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la alegeri. Conform surselor noastre se pare că tocmai alegerile din 11 decembrie sunt cauza pentru care politicienii unt luați în vizor. Se pare că o parte dintre aceștia, candidați din partea unor partide pentru Parlamentul României, ar fi încercat să-l mituiască pe Moș Crăciun ca acesta să vină pe 10 decembrie cu cadouri la copii.

”Cu Moș Nicolae o rezolvaseră că e pe 6 decembrie, dar au vrut să fie siguri și de Crăciun. I-au luat la rând pe toți care au firme de Moș Crăciuni și le-au propus să aducă daruri pe 10 decembrie nu pe 24 cum e normal. Au fost contactați și Moș Crăciuni din America și Germania. Ba mai mult decât atât, un politician plin de bani și-a trimis niște apropiați să-l caute pe Moș Crăciun la Polul Nord. Aveau la ei mai multe plicuri cu euro și lire pentru o eventuală mită. Iar altul, mai deștept, s-a dus până în Laponia încercând să trateze cu Moș Crăciunul oficial. Ni l-au trimis colegii finlandezi pachet. Este un fenomen de așa amploare încât s-a creat un departament special care să monitorizeze și să apere Capra și Plugușorul că ăștia sunt în stare să fure și anul nou.”, ne-a declarat un procuror DNA.

1 COMENTARIU

  1. […] Procurorii DNA din întreaga țară sunt în alertă în aceste zile când au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la alegeri. Conform surselor noastre se pare că tocmai alegerile din 11 decembrie sunt cauza pentru care politicienii unt luați în vizor. Se pare că o parte dintre aceștia, citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here