fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

Incredibila poveste a cadavrului descoperit într-un apartament din cartierul Ploiești Vest. Nimeni nu știe ce căuta în casă bătrânul care a anunțat tragedia

Citește Și

- Reclamă -

Cadavrul uni bărbat a fost descoperit joi dimineață într-un apartament din cartierul Vest din Ploiești. Omul se pare că este decedat de cel puțin o săptămână.

În același apartament locuia, de o perioadă, un alt bărbat, cu afecțiuni psihice. Acesta din urmă a fost cel care a cerut ajutorul vecinilor, acuzând că nu mai poate ieși din casă.

- Reclamă -

Polițiștii și pompierii din Ploiești au fost alertați de mai mulți cetățeni care locuiesc în blocul 181B de pe strada Cosminelor. Oamenii spun că au fost treziți de loviturile puternice în ușă și de strigătele unui bătrân care cerea ajutor, acuzând că este blocat în apartament împreună cu un bărbat mort.

Deși cheia se afla în ușă, pe interior, bătrânul nu a fost capabil să deschidă, fiind vizibil afectat de boală. Pompierii i-au cerut să arunce cheia pe geam și așa au reușit să intre în apartamentul cu pricina. Într-un dintre încăperi a fost descoperit cadavrul proprietarului, care pare că a murit de cel puțin șapte zile. La acest moment nu se cunoaște cauza decesului.

Colegul de cameră, cu probleme psihice, a explicat așa cum a putut că el ar fi fost adus de la Pitești și era convins că se află internat într-un cămin de bătrâni. Susține că cineva i-a luat cardul, iar de cel puțin două zile nu a mâncat nimic.

- Reclamă -

Nu este clar la această oră de unde anume a fost adus acest bărbat la Ploiești și cine anume a făcut asta. Vecinii din bloc vorbesc despre o femeie care ar avea calitatea de curator și obligația să se îngrijească de cei doi.

Surse judiciare au explicat că nu sunt suspiciuni de omor. Cel mai probabil bărbatul ar fi murit de foame, pe fondul unor afecțiuni medicale mai vechi. Urmează să se stabilească identitatea bătrânului găsit în viață

Ancheta este în derulare.

Vom reveni cu amănunte

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...