gratiiiiii

gratiiiiiiUn deţinut al Penitenciarului Aiud, care ispăşea un an de închisoare pentru furt calificat, în regim deschis, a părăsit, marţi după-amiază, punctul de lucru la care fusese repartizat, fiind căutat de personalul unităţii, poliţişti şi jandarmi.

PUBLICITATE
 

Marţi, în jurul orei 15.20, deţinutul Buzgar Marcel Nicolae, născut la data de 21.05.1987, condamnat definitiv la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cu domiciliul în localitatea Câmpeni, judeţul Alba, care îşi executa pedeapsa în regim deschis, a părăsit punctul de lucru exterior din Teiuş la care era repartizat, potrivit unui comunicat al Penitenciarului Aiud.

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces în posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Alba şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Buzgar are 169 de centimetri înălţime, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui şi păr negru întins.

Cei care deţin informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Sursa: www.antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here