mircea vlad cosma

Instanţa rămâne în pronunţare în cazul procesului familiei Cosma, iar judecătorii vor da o sentinţă definitivă pe data de 5 martie. Însă, judecătorii au luat astăzi o decizie de ultimă oră în proces. Aceștia au acceptat înregistrările pe care le-a adus Vlad Cosma. Este vorba despre înregistrările prezentate la TV în care apar atât fostul parlamentar, cât şi procurorul şef DNA Ploieşti, Lucian Onea, dar şi fostul procuror DNA Mircea Negulescu.

Procesul este judecat de un complet de cinci judecători. În ultima perioadă, Vlad Cosma a prezentat mai multe înregistrări audio, vrând să demonstreze că procurorii de la DNA Ploieşti, care au instrumentat dosarele în care este cercetat, alături de membri ai familiei sale, ar fi falsificat probe.

Pe data de 1 noiembrie 2016, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma a fost condamnat la opt ani de închisoare, iar fiul său, deputatul Vlad Cosma, a primit cinci ani de închisoare, în timp ce omul de afaceri Răzvan Alexe a primit o condamnare de doi ani şi jumătate de închisoare.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here