Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era beat și drogat în momentul producerii accidentului rutier de duminică noapte din Capitală, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani, scrie Adevărul, care citează informații preliminare din raportul medicilor legiști.

Potrivit primelor rezultate ale analizelor, publicate joi de Institutul Naţional de Medicină Legală, Mario Iorgulescu a ieşit pozitiv la testul privind consumul de cocaină.

De asemena, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal consumase şi alcool înainte de a se urca la volanul maşinii şi avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare – ceea ar însemna că ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului.

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un grav accident în Capitală, petrecut duminică noapte, în jurul orei 3.00, pe șoseaua Chitilei. Fiul lui Gino Iorgulescu abia își cumpărase o mașină puternică, marca Aston Martin. Acesta a pierdut controlul bolidului de lux pe care îl conducea și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Șoferul celeilalte mașini, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc, Iorgulescu Jr. fiind în continuare în stare gravă la spital.

Sursa: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here