fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Înregistrare din interiorul centralei nucleare de la Zaporojie: ”Opriți-vă! Nu mai trageţi! Puneţi în pericol securitatea întregii lumi!”

Citește Și

- Reclamă -

O înregistrate din interiorul camerei de control a centralei nucleare de la Zaporojie a fost făcută publică de autorităție din Ucraina. Pe înregistrate se aude cum angajații centralei le-au spus soldaților ruși care au preluat controlul: „Puneţi în pericol securitatea întregii lumi!”, conform CNN.

Înregistrarea surprinde mesajul celor din încăpere către forţele ruseşti.

- Reclamă -

„Nu mai trageţi într-o instalaţie nucleară periculoasă! Încetaţi imediat focul! Periclitaţi securitatea întregii lumi!”, transmit reprezentanţii centralei.

„Funcţionarea unor elemente vitale ale centralei Zaporojie ar putea fi întreruptă. Ne va fi imposibil să o restabilim”, spun ei.

„Puneţi în pericol securitatea întregii lumi! Atenţie! Nu mai trageţi într-o instalaţie nucleară periculoasă!”, este mesajul celor de la centrala nucleară.

- Reclamă -

„Nu mai trageţi într-o instalaţie nucleară periculoasă! Atenţie! Opriţi-vă!”, repetă ei.

Conducerea Energoatom, compania care operează centralele nucleare ucrainene, a anunțat că personalul centralei de la Zaporojie își desfășoară activitatea „sub amenințarea armelor”, după ce forțele rusești au intrat în perimetru și au preluat controlul.

Totodată, reprezentanţii Energoatom au avertizat că deşi reactoarele sunt în siguranţă, alte atacuri ar putea duce la un dezastru, relatează CNN, citat de g4media.ro.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...