Foto cu caracter ilustrativ

Nervi întinși la maxim pe Aeroportul Henri Coandă București! Aeronavele înregistrează întârzieri de până la 50 de minute la decolare!

Aeroportul Henri Coandă București operează vineri dimineaţă în condiţii de iarnă, fiind înregistrate întârzieri de până la 50 de minute la decolarea aeronavelor, pentru degivrare, potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, conform Mediafax.

De asemenea, reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) au transmis că un număr de șase curse care trebuiau să aterizeze joi noapte și vineri dimineață pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București (Otopeni) au fost anulate, din cauza condițiilor meteorologice.

Două dintre acestea sunt curse operate de Wizz Air: de la Barcelona, care trebuia să aterizeze la ora 1:55, și de la Sheffeld, programată la 3:10. Aceleași curse au fost anulate aseară, la ora 18:40, respectiv 19:45, la plecare.

De asemenea, următoarele patru curse Tarom care trebuiau să ajungă pe Otopeni, în această dimineață, au fost anulate: Suceava (6:55), Chișinău (6:55), Baia Mare (7:00) și Timișoara (7:00).

CNAB nu a putut furniza alte informații, decizia de a transfera pasagerii pe alte rute revenind companiilor de operare, respectiv Wizz Air și Tarom.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here