Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi, ieșeanul Adrian Corduneanu, este audiat vineri de polițiști într-un nou dosar în care este acuzat că a amenințat o persoană, transmite news.ro. Corduneanu este plasat în arest la domiciliu pentru șantaj.

Potrivit sursei citate, polițiștii au descins vineri la vila în care locuiește Adrian Corduneanu și l-au “săltat” pentru audieri. Încă o persoană în afară de acesta ar fi fost dusă la sediul Poliției Iași pentru audieri.

“Astăzi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Iaşi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.
Adrian Corduneană a fost reținut pentru șantaj pe data de 12 aprilie, fiind acuzat că a cerut, prin amenințări, 1.000 de euro de la reprezentantul unei firme. Ulterior, instanța l-a plasat sub arest la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here