sursa foto: Facebook
Trimis în judecată în 2016, pentru constituire grup infracțional și trafic cu substanțe psihoactive, Pintea Sergiu-Dan zis ”Căposu” (foto sus) a fost arestat, din nou în urma unor percheziții făcute de cei de la BCCO Cluj.

„Un bărbat a fost arestat preventiv, în urma a trei percheziții efectuate de poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., la persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive. De la locuințele percheziționate au fost ridicate substanțe psihoactive, bani, un laptop și telefoane mobile” confirmă cei de la IPJ Cluj.

Concret, săptămâna trecută, ”polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat trei percheziții la locuințele unor persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2018, cei în cauză, persoane cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi procurat,comercializat şi deţinut pentru consum propriu substanțe psihoactive.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite circa 10 grame de substanțe psihoactive, 1 gram de cannabis, 1.600 de lei, instrumente de consum,un laptop și telefoane mobile, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii au pus în aplicare 4 mandate de aducere, iar unul dintre cei implicați, un bărbat, de 30 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către procurori, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive.

La data de 24 martie a.c., bărbatul a fost prezentat Tribunalului Cluj, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, mai arată aceștia.

Căposu a fost trimis în judecată pentru că făcea parte din rețeaua de distribuție de substanțe psihoactive condusă de capii rețelei Buzdugan Claudiu Cornel zis Blondu și Fodor Zsolt Janos zis Unguru.

Chiar astăzi acesta trebuia scos din arestul IPJ Cluj pentru a participa la termenul de judecată din celălalt dosar.

sursa: ziardecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here