sursa foto: cancan.ro
În noaptea de miercuri spre joi, la ora 04:00 dimineața, Marcel Kalu, tatăl lui Marco și Franco Kalu, l-a înjunghiat pe „fratele” lui Puya, Răzvan Lucan, zis „Românu”. Marcel Kalu este socrul Renatei, fiica Danei Criminala.

Totul s-a întâmplat în cartierul miliardarilor, pe Șoseaua Nordului, în imediata apropiere a Ambasadei Chinei.

Potrivit cancan.ro, Marcel Kalu are cetățenie germană și deja ar fi fugit în Germania. Acesta este acuzat de tentativă de omor.

Citește și VIDEO – Interlopul Becu lansează acuzații grave la adresa șefilor DIICOT și BCCO

Conflictul dintre clanul Kalu și „Românu” ar fi început după ce în trecut Răzvan Lucan l-ar fi bătut pe fiul cel mic al lui Marcel Kalu, Marco. După acest incident, Marcel ar fi pus la cale un plan de răzbunare. Răzvan Lucan și Franco Kalu, se aflau într-un restaurant, iar Marcel Kalu ar fi fost chemat acolo și l-a înjunghiat pe „Românu”, mai relatează cancan.ro.

Sursa citată mai sus informează că Răzvan Lucan are și el antecedente penale

În urmă cu 10 ani, Răzvan Lucan a fost implicat, în Italia, într-un dosar fabulos, în care „fratele” lui Puya, împreună cu alți doi tineri, se pretindeau miliardari ruși care voiau să cumpere clubul AS Roma. La acea vreme, la AS Roma evolua nimeni altul decât Cristi Chivu, care era atunci căpitanul echipei naționale de fotbal. Cristi Chivu s-a arătat foarte surprins când a auzit de respectivul caz, el mărturisind că nu avea habar că mai mulți români se pretindeau miliardari ruși care voiau să cumpere AS Roma.

Citește și  Un fost polițist este locotenentul lui “Becu”, interlopul care l-a detronat pe Clămparu

Poliția italiană informa că, în timp ce Răzvan Lucan și Gabriel Cercel erau falșii miliardari care doreau să achiziționeze AS Roma, Costinel Ciorei juca rolul de gardă de corp a acestora, el mințind că ar fi un fost luptător român, situat pe locul 4 la Jocurile Olimpice din 1988, de la Seul. Ceea ce i-a ajutat pe carabinieri să identifice identitatea adevărată a infractorilor români a fost o cicatrice vizibilă pe care Ciorei o avea pe față. Cei trei au fost arestați în Piazza Venezia de către agenții de la Comisariatul Trevi Campo Marzio, potrivit jurnalul ro. Carabinierii le-au confiscat acestora patru cărți de credit furate, cu benzile magnetice contrafăcute.

Totodată, se pare că frații Kalu au fost implicați în dosarul lui Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF Gino Iorgulescu
Dragoş, tânărul care l-a denunţat pe Mario Iorgulescu, a povestit pentru cancan.ro cum a fost bătut de frații Kalu.

Citește și Cine este cel care l-a detronat pe Clămparu

“Mario se certase cu tatăl lui şi mi-a cerut să-i împrumut bani ca să închirieze o locuinţă, iar eu am fost de acord. Numai că lucrurile s-au complicat pe parcurs. După o perioadă, văzând că nu are de gând să-mi restituie banii, i-am solicitat acest lucru, însă n-a zis nimic. Am insistat timp de mai multe zile, însă n-a mai vrut să audă de aşa ceva.

Când a avut nevoie i-am dat, iar acum mă lăsase cu ochii în soare. M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”.

Dragoş a mai povestit că a fost bătut în mai multe reprize de fraţii Kalu, cu un ciocan de şniţele.

Citește și Interlopul “Becu”, cel care l-a detronat pe Clămparu, lăsat în libertate

”Când leşinam mă trezeau cu apă rece, mă băteau iar şi tot aşa timp de două ore până când au fugit din apartament. Ulterior, am fost contactat de către cei din clanul Kalu, care mi-au spus să-mi retrag plângerea. Mi-au oferit 50.000 de euro. Am luat banii, însă atât. Nu am făcut ce mi-au cerut, nu am retras plângerea”, a mai spus Dragoş pentru CANCAN.ro.

Citește și Războiul dintre clanuri pentru preluarea conducerii după ce Clămparu a fost arestat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here