Foto cu caracter ilustrativ.

Potrivit unui cititor al ziarului nostru, o tamponare a avut loc joi dimineață, 26 ianuarie, pe Șoseaua Vestului, în dreptul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești. Pentru a evita impactul, unul dintre șoferi ar fi intrat cu autoturismul pe contrasens. Acesta ne-a spus că astfel de accidente au loc des în zonă din cauza faptului că semafoarele din intersecție nu funcționează, iar mulți șoferi forțează intrarea în intersecție.

Se pare că acestea au încetat să funcționeze în momentul în care a fost reabilitată linia de tramvai 102, iar comisia de circulație și trafic a Primăriei Ploiești a stabilit că nu este cazul să repună semafoarele în funcțiune pentru că decizia îi aparține Primăriei, nu Poliției Rutiere.

2 COMENTARII

  1. curios e ca nici un procuror nu a trecut pe acolo sa observe ca un proiect european nu a fost respectat sau ca Primaria Ploiesti a facut receptia unei lucrari din fonduri europene care nu a respectat proiectul. Mai mult decat atat, in aceeasi intersectie e o groapa asfaltata care deja s-a crapat si nimeni nu a vazut. Nici un politist, nici un reprezentant al primariei, nici un procuror care sa se sesizeze din oficiu. Insa vom discuta alta data mai pe larg despre aceste aspecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here