fbpx
miercuri, mai 31, 2023

INTERVIU Anghel Constantin, finalist iUmor, luptătorul MMA care face stand-up comedy

Citește Și

- Advertisement -

Anghel Constantin este un luptător MMA pe care publicul iUmor l-a trimis direct în finală. Este ploieștean și, după ce a apărut la iUmor, a început să ia stand-up comedy-ul în serios, iar acum merge prin toată țara la spectacole. 

Ziarul Incomod a realizat un interviu cu Anghel Constantin, pe care îl puteți citi mai jos:

- Advertisement -

Reporter: Cum a început cariera în stand-up, de unde această idee?

Anghel Constantin: Am început să mă gândesc la stand-up după apariția la emisiunea iUmor, la sfatul unor prieteni, și din dorința de a arăta oamenilor perspectiva mea, dar și din dorința de a câștiga câteva zâmbete.

Reporter: Care este cea mai frumoasă parte a carierei de artist de stand-up, dar și cea mai grea?

- Advertisement -

Anghel Constantin: Stand-up-ul are părți frumoase, dar și grele, cea mai frumoasă parte este aceea când poți cuceri oamenii, iar ei te răsplătesc cu zâmbete și aplauze, energia este una formidabilă. Iar cea mai urâtă parte este atunci când publicul nu râde, când poate nu livrezi bine anumite glume și totul este straniu.

Reporter: Cât de mult au contat aparițiile la iUmor?

Anghel Constantin: Aparițiile la iUmor au contat foarte mult, a fost o promovare dar și o experiență foarte foarte plăcută, care mi-a dat cumva curaj.

Reporter: De unde inspirația pentru texte, pentru glumele pe care le spui pe scenă?

- Advertisement -

Anghel Constantin: Inspirația pentru glume vine din viața reală, din ce se întâmplă în jurul nostru.

Reporter: În afară de stand-up, ai și un alt job?

Anghel Constantin: În afară de stand-up, dețin și un serviciu de vulcanizare mobilă în Prahova, dar și compun poezii, chiar am o pagina pe Facebook Anghel Constantin Scriitor.

Reporter: Cum au reacționat cunoscuții când te-ai apucat de stand-up?

Anghel Constantin: Cumva cunoscuții mei atunci când am început pe acest drum s-au împărțit în două tabere, unii m-au susținut, alții nu, cum se întâmplă de obicei.

Reporter: Se întâmplă ca publicul să se implice în show-uri?

Anghel Constantin: La unele show-uri publicul se implică și este foarte frumos când se întâmplă acest lucru mai ales dacă dai de oameni deschiși, deoarece putem improviza și este foarte frumos.

Reporter: Ți-ar plăcea să faci stand-up în străinătate, pentru comunitățile de români din alte țări?

Anghel Constantin: Îmi doresc să fac stand-up oriunde în țară, dar și în afară, deoarece mă bucur atunci când fac oamenii să zâmbească.

Reporter: Se câștigă bine din stand-up, este genul de profesie care să aducă suficienți bani pentru a te întreține, fără a mai face și altceva?

Anghel Constantin: Nu, nu se câștigă bine din stand-up, sau cel puțin nu acum, nu la nivelul meu, nu poți trăi din așa ceva momentan.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta