fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Interviu cu Leonard Doroftei despre problema de la CSM Ploiești: „E timpul să ieșim în stradă și să luptăm pentru orașul nostru”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Sportivii și antrenorii Clubului Sportiv Municipal Ploiești continuă să fie neplătiți de mai bine trei luni! Nicoleta Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei Ploiești, refuză în continuare să vireze banii către CSM, deși Direcția Regională a Finanțelor Publice Ploiești a stabilit că nu există niciun impediment din punct de vedere fiscal pentru ca sportivi să fie plătiți pe PFA.

Întreaga activitate a clubului este blocată, iar în aceste condiții este inuman ca de la sportivi să mai fie așteptată performanța! Campionul pugilist Leonard Doroftei a acordat un interviu ziarului Incomod în care vorbește despre cum lipsa banilor influențează negativ activitatea sportivilor și despre cum lipsa finanțării poate duce la moartea sportului ploieștean. Un sportiv are cheltuieli, pe care nu le poate susține și, implicit, nu poate ajunge la performanță, fără a câștiga bani.

- Reclamă -

„În primul rând, psihic ești dărâmat atunci când nu ești plătit! De fapt, aceasta este o muncă, un job ca oricare altul. Noi reprezentăm tricolorul și trebuie să-l ducem cât mai departe, aceasta este munca noastră! Când nu ești plătit, nu poți să te antrenezi. Nu trăim în anii ’30, suntem totuși în 2016, a evoluat tot, de la vitaminizare, de la pregătire, la echipament. Normal că avem nevoie de bani, dacă vrem să ținem pasul cu alte țări. Eu nu am fost niciodată interesat de suplimente, dar alimentația este necesară, este important să ai o carne bună, o legumă bună. Fac parte din vechea generație, în care nu am folosit vitamine, dar măcar aveam o porție de mâncare bună. În plus, ai nevoie de echipament de luptă, ai nevoie de proteză, de mănuși, ai nevoie de cască de protecție și de n și n lucruri”, explică Leonard Doroftei.

Cât despre ce anume a generat acest blocaj, faptul că directorul economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, refuză să vireze banii pentru plata sportivilor, pugilistul spune că persoanele care nu sunt competente trebuie schimbate din funcție.

„Eu asta nu înțeleg. Poate funcționarul din Primărie nu este competent și trebuie schimbat!? Cum adică nu poate face plăți către CSM?! Sau cum CSM, care este clubul orașului, nu merită, nu poate fi plătit?! Nu văd de ce nu am avea ambiție, de ce nu am fi un pic mai orgolioși pentru orașul nostru. Ne-am învățat că fuge toată lumea la București și dacă nu ai vândut 2-3 cisterne de petrol ești un nimeni în acest oraș.”, mai spune Doroftei.

- Reclamă -

Campionul spune că este timpul ca oamenii să iasă în stradă și să lupte pentru normalitate!

„Eu am luptat pentru orașul meu, tot timpul m-am mândrit că sunt ploieștean, pentru asta m-am întors acasă. Nu m-am dus nici la București, nici la Constanța, nici la Montreal. Sunt în Ploiești pentru că iubesc acest oraș, îmi este drag și el și oamenii din el, dar este timpul să ieșim în stradă și să luptăm pentru orașul nostru, dacă suntem dați la o parte chiar așa. Ar trebui să ieșim în stradă, dacă altfel nu ne putem înțelege cu oamenii! Susțin ideea de a lupta pentru orașul nostru, nu doar pentru sportivi, ci pentru toată lumea până la urmă. Eu, ca om, am nevoie ca orașul nostru să fie fruntaș, să fie frumos, să fie bine văzut. Noi de ce nu am fi campioni?! Bun, sunt probleme, dar pot exista tot timpul oameni care ne pot ajuta să le rezolvăm. Se pot rezolva problemele, când există bună voință. Se poate și pentru fotbal, de care avem nevoie, și pentru sport în general, de care, de asemenea, avem nevoie”, declară campionul Leonard Doroftei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img