Reporter: De când ați devenit consilier al primarului Dobre sunteți considerat mâna lui dreaptă în tot ceea ce privește administrația locală. Vă implicați mult în activitatea primăriei?

Eugen Prună: Trebuie să precizez că nu sunt mâna dreaptă a primarului. Oricât vi s-ar părea de ciudat eu sunt perceput ca mâna stângă a primarului. Domnul Dobre fiind un primar competent și dreptaci, nu pot să-l încurc. Așa că sunt considerat mâna stângă.

Rep.: Și despre implicarea în problemele primăriei?

E.P.: Sută la sută, mie la mie. Dat fiind faptul că provin dintr-o structură militară, sunt obișnuit să fiu implicat 24 din 24. Sunt un fel de Non Stop al Primăriei Ploiești. Oricine mă sună, am tot timpul telefonul la mine. Noapte și zi.

Rep.: Dacă vă înțelegeți foarte bine cu primarul Dobre, cu city managerul Teodora Marin în ce relații sunteți?

E.P.: Eh, ce pot să spun? E o relație profesională. Așa ca între profesioniști, ca să fiu mai explicit. Dânsa e o colegă bună, ne aduce uneori plăcinte făcute de dânsa. Delicioase. În rest, e fiecare cu modul lui de lucru, dar să știți că nu e ca mine. Nu-i 24 din 24 dedicată trup și mai ales suflet Primăriei Ploiești.

Rep.: Dar vă înțelegeți?

E.P.: Știți cum e. Suntem două caractere tari, independente. Eu sunt ca un cremene, dânsa ca un amnar. Mai ies scântei că așa se întâmplă. Probabil ați observat cum se face focul în sălbăticie. Din fericire ies numai scântei, nu e cazul de incendiu.

Rep.: Aveți influență prin Primăria Ploiești? Vă salută lumea, vă recunoaște pe stradă?

E.P.: Nu știu dacă se poate vorbi de influență în sensul la care faceți referire. Dată fiind formația mea, eu stau mai în umbră, hai să zic, mai exact un fel de penumbră. Îmi place să urmăresc, să analizez, să trag concluzii.

Rep.: Și concluziile? Ce faceți cu ele?

E.P.: La întrebarea asta nu pot să vă răspund. Vă dați seama că avem și noi la primărie anumite aspecte care nu sunt pentru publicul larg. Suntem totuși o instituție care are anumite aspecte de apărat. Gândiți-vă ca sunt anumite personaje care nu iubesc actuala conducere a Ploieștiului.

Rep.: Cu viceprimarii cum vă înțelegeți?

E.P.: Se poartă cam rece cu mine. Nu știu de ce. Faptul că m-au prins cu borcanul de muștar la perete prefăcându-mă că-i ascult n-au înțeles-o ca o glumă ce a fost. I-am invitat la o tablă, la pescuit, nu mi-au acceptat invitațiile. Dar eu am răbdare, poate ne vom împrieteni o dată și o dată.

Rep.: Cum vedeți viitorul Ploieștiului prin prisma a ceea ce se întâmplă acum în administrația locală?

E.P.: Pot să îi asigur pe locuitorii Ploieștiului că viitorul va fi mai mult decât roz. Trebuie să aibă răbdare. După cum știți rozul se face din combinarea culorilor roșu și alb. Și durează în ceea ce privește ajungerea la acest roz. Dar Ploieștiului îi va fi bine. Garantez atât eu, cât și Adrian Dobre. În rest: Servesc Primăria Ploiești!

Precizare: Acest interviu este nereal și trebuie tratat ca un pamflet. Orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here