Andrei Dumitru și Albert Lupu, doi antrenori personali din Ploiești care dețin un studio de personal trainer, Xpert Gym, au acordat un interviu ziarului Incomod în care au vorbit despre importanța sportului pentru fiecare dintre noi. De asemenea, cei doi au explicat de ce este important să facem mișcare sub îndrumarea unui profesionist, pentru că în caz contrar riscăm probleme grave de sănătate.

Andrei și Albert au adus în Ploiești un concept nou, acela de personal trainer, astfel încât cei care aleg să meargă la acest studio beneficiază de îndrumare dedicată din partea instructorului, rezultatele obținute fiind mult mai bune decât cele de la orele de fitness făcute alături de alți cursanți, într-o sală clasică.

Cei doi sunt exemplul viu despre cum sportul te poate schimba. Andrei a fost inițial karatist, având un fizic atletic, dar ulterior și-a dorit să aibă un corp sculptat, plin de mușchi și, prin muncă, a reușit.

Albert, în schimb, a avut 140 de kilograme și când s-a hotărât să își schimbe viața și să slăbească, de abia reușea să meargă pe jos 500 de metri, având și probleme de sănătate. Acum spune că s-a vindecat și, mai mult decât atât, este în top 50 cei mai buni alergători din România la 10, 21 și 42 de km.

Urmărește mai jos interviul video în care Andrei și Albert explică de ce este important ca fiecare dintre noi să facem sport, sub îndrumarea unui profesionist:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here