După ani de zile în care a lucrat în domeniul vânzărilor de echipamente pentru industria alimentară, Cosmin Vișan, un ploieștean, s-a hotărât să deschidă propriul restaurant alături de un prieten (vido jos). Cei doi au observat că prietenii lor merg în București pentru a mânca burgeri și costițe și atunci și-au dat seama că pe piața din Ploiești este loc pentru un astfel de business.

Cei doi au luat cele mai bune idei din bucătăriile în care au intrat de-a lungul timpului prin prisma job-ului și au deschis Get Eat, un local situat pe strada Rudului, peste drum de sediul ANAF de pe Aurel Vlaicu.

Aici, oamenii pot mânca burgeri și costițe, dar și salate, supe, deserturi și chiar meniul zilei, pentru că vor să se adreseze tuturor ploieștenilor, nu doar celor care caută un burger de calitate. În plus, localul este child friendly și încurajează oamenii care au copii să vină aici să mănânce.

Burgerii sunt aranjați cu grijă, Cosmin Vișan spune că este importantă inclusiv ordinea în care se așează ingredientele în interiorul chiflei, astfel încât oamenii să simtă gustul cărnii, care este ingredientul principal. Cosmin spune că au furnizori dedicați pentru toate ingredientele, pornind de la chifle și sosuri, până la murături și carne.

Get Eat va lansa în curând două noi produse care momentan nu sunt pe piața din Ploiești. New York Pastrami este o specialitate despre care puțini știu că are origini românești. În prezent, este un fel de mâncare specific new york-ezilor, dar Cosmin Vișan spune că primii care au făcut pastrami în Statele Unite au fost evrei de origine românească, iar acum felul de mâncare se întoarce acasă. O altă specialitate pe care o pregătesc pentru a fi introdusă în meniu este stromboli, care este o pizza rulată.

Ploieștenii s-au arătat receptivi la noul business deschis în Ploiești, iar managerul Get Eat spune că au foarte multe cereri pentru a livra mâncarea la domiciliu, motiv pentru care, cel mai probabil din februarie, vor face și acest lucru.

Vezi mai jos interviul integral cu managerul Get Eat, Cosmin Vișan, care povestește cum sunt realizați burgerii în noul restaurant din Ploiești:

 

Cosmin Vișan, manager Get Eat, vorbește despre cel mai nou loc din Ploiești unde se pot mânca burgeri și costițe

Posted by Ziarul Incomod on Thursday, December 27, 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here