fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Întrebare „Incomodă” pentru Radu Popescu, despre lipsa locuințelor din Ploiești. Ce a răspuns candidatul independent

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a lansat campania „Fii Incomod! Întreabă-ți candidații!”, prin care vă îndemnăm să ne transmiteți ce întrebări le-ați adresa candidaților la Primăria Ploiești, care să vă ajute să decideți pe cine veți vota pe data de 5 iunie.

Până acum mai mulți ploieșteni au adresat întrebări candidaților, iar ultima primită de redacția noastră este pentru Radu Popescu, candidat independent pentru Primăria Ploiești:

- Reclamă -

„Am o întrebare pentru domnul Radu Popescu: știe câte persoane din Ploiești așteaptă în momentul de față o locuință, din toate cele trei categorii, adică locuință pentru tineri (ANL), cazuri sociale și cazuri de familii evacuate în urma legii retrocedărilor? Care este soluția lui Radu Popescu pentru rezolvarea acestei probleme?”, este întrebarea cititorului.

Iată ce a răspuns Radu Popescu:

„Nu fac parte din conducerea Primăriei Ploiești pentru a avea acces la cifrele solicitate de cititorul publicației dvs., însă cu siguranță sunt foarte mulți solicitanți de locuințe.
Din păcate pentru acești oameni, Primăria Ploiești nu deține acum o evidență clară a spațiilor locative. Totuși, în presa locală au fost prezentate mai multe cazuri de locuințe sociale degradate sau ai căror chiriași le-au abandonat.
Cred că o analiză serioasă, cu informații culese din teren, ar scoate la iveală zeci de locuințe nefolosite în prezent. De asemenea, avem proiecte imobiliare controversate, cum este cartierul Triumf, unde primăria poate solicita dezvoltatorului locuințe pe care să le ofere tinerilor solicitanți.
Așadar, soluții sunt, numai că este nevoie de voință și mai ales de ordine în hârtii la Primăria Ploiești.”, a răspuns candidatul Radu Popescu.
- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img