fbpx
joi, septembrie 28, 2023
26.8 C
Ploiești
spot_img

Inundația de la groapa de gunoi. Măsuri suplimentare anunțate de Primăria Ploiești

Citește Și

- Reclamă -
Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a fost prezent, din nou, în zona afectată de râul Teleajen. Apa a rupt malul și amenința să ducă la vale deșeurile depozitate la fosta groapă de gunoi. 

Acum, debitul a mai scăzut. Potrivit unui comunicat al Primăriei Ploiești, au fost aduse dale de beton pentru consolidarea malului. În plus, vor fi săpate două canale prin care să fie deviat cursul râului.

- Reclamă -

 

Lucrarea respectivă este una provizorie, menită să susţină digul până la primăvară, când vom începe un amplu proiect de consolidare.

- Reclamă -

Încă de sâmbătă seară, când am fost alertaţi cu privire la această problemă, am colaborat direct cu specialiştii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență Prahova, ai Administraţiei Naţionale Apele Române, sucursala Prahova şi Instituţia Prefectului – judeţul Prahova, în vederea stabilirii rapid a unor măsuri esenţiale, pentru a se menţine în siguranţă municipiul Ploieşti. Zona respectivă va fi atent monitorizată în continuare ”a declarat primarul Andrei Volosevici.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un cetăţean turc a căzut dintr-o maşină aflată în mers pe autostrada A1. Poliţiştii încearcă să afle cum s-a produs incidentul

Un bărbat, cetăţean turc, a fost dus de urgenţă la spital, joi, după ce a căzut dintr-o maşină aflată...