fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Invitat surpriza la Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina. A stat în tribună alături de șefii MAI

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Invitat surpriză la ceremonia de depunere a jurământului de la Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina. Colonelul (r) Dan Antonescu, numit recent consilier al șefului Poliției Române, a fost prezent, vineri, în tribuna oficialilor care au asistat la depunerea jurământului de noa generație de agenți de politie.

”Prin ordinul M.A.I.
nr. II/2063/27.11.2019, semnat de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a fost aprobată propunerea sefului Poliției Române, chestorul de poliție Liviu Vasilescu, de numire a colonelui (r) Dan Antonescu în funcția de consilier al Inspectorului General al IGPR.

- Reclamă -

Decizia a fost motivată de experiența și profesionalismul demonstrate pe timpul desfășurării activității de aproape 23 de ani, ca polițist operativ, în structurile M.A.I., dintre care 17 la Serviciul Omoruri al Politiei Capitale”, se arată scris într-un comunicat al MAI.

Dan Antonescu (51 ani), pensionat în 2009, povesteşte despre cazurile şocante pe care le-a întâlnit în decursul unei cariere de 17 ani la Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei. Dan Antonescu a participat la anchete în celebrele cazuri Ioan Luchian Mihalea sau Konstantinos Passaris. Pentru ambele, criminalistul a fost avansat la excepţional.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut