Invitat surpriză la ceremonia de depunere a jurământului de la Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina. Colonelul (r) Dan Antonescu, numit recent consilier al șefului Poliției Române, a fost prezent, vineri, în tribuna oficialilor care au asistat la depunerea jurământului de noa generație de agenți de politie.

”Prin ordinul M.A.I.
nr. II/2063/27.11.2019, semnat de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a fost aprobată propunerea sefului Poliției Române, chestorul de poliție Liviu Vasilescu, de numire a colonelui (r) Dan Antonescu în funcția de consilier al Inspectorului General al IGPR.

Decizia a fost motivată de experiența și profesionalismul demonstrate pe timpul desfășurării activității de aproape 23 de ani, ca polițist operativ, în structurile M.A.I., dintre care 17 la Serviciul Omoruri al Politiei Capitale”, se arată scris într-un comunicat al MAI.

Dan Antonescu (51 ani), pensionat în 2009, povesteşte despre cazurile şocante pe care le-a întâlnit în decursul unei cariere de 17 ani la Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei. Dan Antonescu a participat la anchete în celebrele cazuri Ioan Luchian Mihalea sau Konstantinos Passaris. Pentru ambele, criminalistul a fost avansat la excepţional.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here