Ioan Pițigoi candidează din partea PMP Prahova pentru un mandat de senator. Acesta a transmis alegătorilor prahoveni un mesaj înaintea algerilor de duminică.

 

“Dragi prieteni,

Duminică avem de făcut două alegeri importante. Prima se numește „dacă alegem”, a doua, „pe cine alegem”.

„Dacă alegem”, adică dacă ne vom prezenta la urne, înseamnă să învingem lehamitea de politică și de politicieni (perfect justificată, de altfel!), teama și neîncrederea generate de ceea ce ni se întâmplă în această perioadă grea. Eu spun că merită să le învingem și să ne prezentăm la urne, pentru că viitorul României trebuie hotărât de fiecare dintre noi.

„Pe cine alegem” înseamnă să le acordăm încrederea celor care răspund cel mai bine nevoilor și așteptărilor noastre. Puteți să vă dați votul unui așa-zis partid mare, de la care știți deja ce așteptări aveți.

Sau puteți să dați o șansă unei echipe formate numai din prahoveni ca voi, care vă ascultă și care vă prețuiesc cu adevărat, care sunt mereu alături de voi, pentru că nu uită niciodată că funcția publică pe care o ocupă este o slujbă temporară, în care au fost angajați de miile de oameni care au încredere în ei. Aceasta este echipa noastră, a PMP-Prahova.

O echipă care, în ultimele luni, a vorbit cu mii de prahoveni, cărora le înțelege îngrijorarea și revolta pe modul în care este gestionată această criză de către autorități și pe nedreptățile din societate care, astăzi, se simt mult mai puternic. Și nu doar că le înțelegem supărările oamenilor, ci vom face tot ceea depinde de noi pentru a îndrepta lucrurile. În țară, în județ și în fiecare localitate prahoveană.

Vă invit să veniți duminică la vot și să alegeți poziția 1 de pe buletinele de vot, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat.

Pentru că suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine.

Pentru că, împreună, putem mișca România către un viitor mai bun”, se arată pe pagina oficială de Facebook a PMP Prahova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here