Ioana Condea, prahoveanca băgată în comă de concubinul său pentru că nu a vrut să se prostitueze, dă primele semne că își revine! Mama sa a vizitat-o la spitalul din Germania unde este internată și spune că tânăra este conștientă.

În urmă cu aproximativ o lună, mama Ioanei a mers să își vadă fiica la spitalul din Germania și a văzut că fata merge acum cu un cărucior, împingând roata acestuia cu mâna stângă. Deși este conștientă, nu vorbește, decât prin semne ale capului, care indică “da” sau “nu”. Mama fetei a testat-o și i-a spus data nașterii fiului său, iar Ioana a reacționat când i-a dat o dată greșită, semn că tânăra este conștientă. Când mama a plecat din spital și i-a spus fetei că se întoarce în țară, Ioana a reacționat, a înfipt mâna în ea pentru a nu o lăsa să plece și a început să plângă.

De teama că un complice al lui Robert Tănase, concubinul care a adus-o pe Ioana în această stare, ar putea să-i facă rău Ioanei, mama acesteia o protejează și nu vrea să divulge numele orașului din Germania în care este spitalizată tânăra. Robert Tănase a fost condamnat la opt de închisoare pentru fapta sa, fiind în prezent într-o închisoare din Germania.

Cât despre episodul odios când Ioana Condea a fost bătută, mama victimei spune că nu a deschis subiectul, de teamă să nu-i provoace fetei un șoc. Nu știe dacă Ioana își amintește cum a ajuns în această stare.

Fiul Ioanei are trei ani și toamna aceasta va merge la grădiniță. Întreabă tot timpul de mama sa, iar bunica i-a arătat poze cu Ioana și i-a explicat copilului că este bolnavă, dar că se va întoarce la el când se va face bine.

Mama spune că Ioana nu mai arată cum o știm noi, ci că i-a crecut părul și s-a îngrășat. Se va întoarce la fiica sa în Germania în octombrie, când la jumătatea lunii tânăra va împlini 23 de ani.

Reamintim că în august 2014 a fost făcut public cazul Ioanei, o româncă plecată la muncă în Germania, care a fost bătută cu bestialitate de bărbatul pe care îl iubea, din cauză că a refuzat să se prostitueze. Tânăra a ajuns la spital în comă, iar medicii nu i-au dat mari șanse de supraviețuire. La doi ani de la acel moment, Ioana dă primele semne de însănătoșire.

Vezi mai jos declarația mamei sale:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here