iliescuu
Ion Iliescu a fost chemat marți la Parchetul General pentru a i se aduce la cunoștință extinderea anchetei în Dosarul Revoluției. Fostul președinte este acuzat de infracțiuni împotriva umanității pentru perioada 22-27 decembrie. El a refuzat să facă orice fel de declarații de presă, însă avocatul său a spus că fostul șef de stat se consideră nevinovat și că, la vremea respectivă, a făcut ceea ce i s-a părut ”absolut onest și corect”.
Ion Iliescu a plecat de la Parchetul General, fără să dea vreo declarație de presă, deși reporterii au insistat cu întrebările referitoare la decizia procurorilor de a-l pune sub acuzare pentru fapte cuprinse în perioada 22-27 decembrie.
Un bărbat i-a strigat: ”Criminalule! A venit vremea să plătești!”. El i-a urat lui Iliescu să stea la închisoare ”măcar o zi”.
Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a spus că fostul președinte se consideră nevinovat pentru faptele pe care le-a întreprins la acea vreme. ”La momentul acela se gândea cineva că o să răspundă peste 30 de ani pentru o chestiune care la vremea respectivă i s-a părut absolut onestă și corectă?”, a spus avocatul.
sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here