Mihai Drăgușin, zis Pitulă, și Ion Voinea au fost achitați de Judecătoria Câmpina în dosarul în care erau acuzați că au răpit o fată, au tâlhărit-o și au violat-o. Decizia a fost luată de instanță ieri, după ce judecătorii au decis că fapta nu există. Decizia nu este definitivă și poate fi apelată în termen de zece zile de la comunicare.

“În temeiul art. 396 alin.1 și 5 cpp rap la art. 16 alin. 1 lit.a cpp achită pe inc. Voinea Ion, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată prev. de art.233 cp rap la art. 234 alin.1 lit. d cp, lipsire de libertate în mod ilegal prev. de art. 205 alin. 1 și 3 lit. a cp și viol prev. de art. 218 alin. 1 și 3 lit.f cp, întrucât faptele nu există. În temeiul art. 396 alin. 1 și 5 rap la art. 16 alin. 1 lit. a cpp achită pe inculpatul Drăgușin Mihai, zis Pitulă, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire libertate în mod ilegal prev. de art. 205 alin. 1 și 3 lit. a cp și viol prev. de art. 218 alin. 1 și 3 lit. f cp, întrucât faptele nu există.(…) În temeiul disp. art. 275 alin. 1 pct.1 lit. b cpp obligă partea civilă să plătească statului suma de 5000 lei cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 5 iulie 2018.”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Fata de 19 ani i-a acuzat pe cei doi că au luat-o cu forța dintr-un club din Câmpina și au dus-o la un hotel, unde, spune ea, ar fi violat-o până dimineață, ar fi bătut-o și ar fi tâlhărit-o.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here