Reamintim că într-o excursie organizată de curând, un elev de clasa a 11-a al Colegiului Național Al. I. Cuza a fost bătut măr de iubitul mai mare al unei colege. Acesta se pare că a ajuns de urgenţă la spital, cu multiple traumatisme şi a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Citește și Elev din Cuza, bătut într-o excursie de iubitul unei colege: „A ajuns la spital cu arcada spartă, mandibula şi umărul dislocat”

În urma incidentului, IPJ Brașov a deschis dosar penal pe numele a două persoane, un minor și un major, pentru loviri și alte violențe.

Inspectoratul școlar nu a fost înștiințat oficial de școală. Inspectorul Nicolae Angelescu a declarat că a aflat despre incident de la o persoană care a aflat de pe Facebook și că a luat legătura cu directoarea liceului, urmând să se întâlnească în cursul zilei de astăzi pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate.

Se pare că Dorian Dumitran, tatăl elevului agresat, nu vrea să facă plângere împotriva școlii, dar vrea ca vinovații să fie pedepsiți. Acesta ar fi sunat la școală și ar fi spus că vrea să poarte o discuție cu conducerea liceului și cu părțile implicate.

Din primele cercetări, se pare că agresorul în vârstă de 28 de ani, iubitul unei colege a celui agresat, nu era participant oficial în excursie, ci și-a luat o cameră ca turist în hotelul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here