IPJ Suceava a transmis presei o fotografie cu un profesor căruia i-a desenat masca de protecție pe față. Fotografia ilustra un comunicat cu privire la o activitate de prevenire a delincvenței juvenile. Imaginea a fost realizată într-o sală de clasă unde celelalte persoane purtau mască de protecție.

IPJ Suceava a transmis presei, vineri, un comunicat de presă în care anunța că peste o mie de elevi au beneficiat de activități de prevenire a delincvenței juvenile în cadrul unei acțiuni realizate de Biroul Siguranță Școlară din cadrul instituției. Activitățile au avut loc în licee și colegii din mediul rural și urban al județului Suceava.

Pe lângă reducerea fenomenului violenței în școli, printre obiectivele enunțate în comunicatul de presă privind activitățile desfășurate de polițiști se numără și „monitorizarea și promovarea modului de respectare a a legislației în contextul pandemiei generate de virusul SARS-CoV-2”.

Comunicatului de presă i-au fost atașate patru fotografii ilustrative. Într-una dintre fotografii, realizată într-o sală de clasă, apar mai mulți elevi și o polițistă care poartă mască de protecție. În fotografie apare un cadru didactic, pe față căruia a fost desenată ulterior o pată neagră care pare să semene cu o mască de protecție.

Sursa: stirisuceava.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here