Vecinii care locuiesc pe strada Rovine din cartierul Mihai Bravu unde un bărbat a fost îngropat în curtea casei după ce ar fi fost ucis de mama sa vin cu două ipoteze incredibile în cazul crimei.

Astfel, unii vecini iau în calcul ipoteza ca doar fratele său l-ar fi omorât. Când mama ar fi auzit fapta făcută de cel de-al doilea copil, aceasta și-ar fi asumat vina asupra crimei pentru a-l proteja pe fratele decedatului.

Fratele lui Lucian a dispărut în Germania la foarte puțin timp după ce bărbatul a fost ucis. Gestul acestuia, conform vecinilor, a fost probabil făcut pentru a nu fi prins în cazul în care se afla de crimă.

O altă teorie susținută de vecini este că mama să fie criminalul, dar să fi fost ajutată de fratele lui victimei, principalul argument fiind că femeia nu putea săpa singură groapa de 80 cm adâncime în care a fost ascuns trupul lui Lucian Mitrănuș. De altfel, oamenii spun că Lucian era un bărbat solid și înalt, de aceea femeii i-ar fi fost dificil să îl doboare și să-i târască trupul prin curte pentru a-l îngropa.

CITEȘTE și Iată ce spun vecinii despre crima șocantă din Mihai Bravu – AUDIO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here