O fată de 16 ani din Ploiești este căutată de prieteni și de familie de două zile. Conform bunicii acesteia, se pare că tânăra a fugit de acasă. Ultima oară a fost văzută sâmbătă după amiază în Gara de Nord din București.
Fata se numeşte Cotoară Andra Antonia, are părul şaten, ochii verzi-căprui, 1,70 metri și este robustă.
Dispariția ei a fost anunțată la Poliție de bunica tinerei, duminică 4 septembrie, în jurul orelor 23.30.
”Ultima oară am văzut-o sâmbătă când mi-a zis că pleacă să doarmă la o prietenă care stă în Mihai Bravu, însă nu a ajuns acolo. Cineva a văzut-o în Gara de Nord sâmbătă la ora 13 :30. O prietenă mi-a spus că a vorbit cu ea sâmbătă la 19:30 și i-a spus că este în Constanța. Am dat aceste amănunte și la Poliție. Pe nepoata mea o cheamă Cotoară Andra Antonia, are 16 ani are în jur de 1,70 m, este robustă și are ochii verzi-cătrui. Mie nu mi-a mai răspuns de două zile. Tind să cred că a fugit de acasă. Astăzi avea la 16:30  zbor către Anglia, acolo unde locuiește mama ei. Bănuiesc că nu îi place acolo și de aceea a plecat”, ne-a declarat Mariana Iordache, bunica fetei.
Atât prietenii Antoniei cât și polițiștii ploieșteni au făcut tot posibilul să dea de urma fetei, fără succes. Pe seară, se pare că tânăra și-a anunțat mama și câțiva prieteni că este bine și că se va întoarce acasă.
Alți cunoscuți de-ai adolescentei dispărute au furnizat reporterilor Incomod informații bombă: tânăra dispărută este lesbiană și a fugit de acasă la iubita ei, o tânără din Timișoara pe nume Mădă. Cunoscuții Antoniei ne-au pus la dispoziție și câteva fotografii postate pe facebook în care adolescenta din Ploiești apare lângă cealaltă tânără, într-una dintre poze cele două simulând un sărut. Totodată, comentariile primite la aceste poze lasă de înțeles că cele două tinere au o relație intimă. De altfel, într-una dintre pozele de pe facebook-ul tinerei din Timișoara în care apare și Antonia, Mădă scrie: Prima dată când te-am văzut nu aveam idee că o să te iubesc așa de mult!
Momentan nu avem o confirmare oficială din partea autorităților referitoare la locația în care se află adolescenta căutată.
Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here