saghel ispas

saghel ispasÎntr-un comunicat remis presei de DNA, se preciza faptul că, printre altele, Emanuel Saghel (foto stânga) ar fi primit drept cadou din partea unor oameni de afaceri bilete la meciurile FC Petrolul și nu oriunde, ci în lojele stadionului acolo unde nu are acces chiar orice suporter. Procurorii spun că nu era vorba doar despre un singur bilet pe meci, ci de câteva zeci. În comunicat nu se face referire la numele acestor oameni de afaceri, dar pe surse am aflat că ar fi vorba despre frații Daniel și Nicolae Capră, dar și despre controversatul Florian Walter.

Saghel a lucrat ca ofițer în structura BCCO Ploiești organism care se afla în directă colaborare cu DIICOT, astfel că avea acces la informații importante din interiorul anchetelor. Știa date precise despre ora și ziua în care aveau loc percheziții și care sunt persoanele vizate.

Surse judiciare susțin că procurorii DNA verifică dacă ofițerul BCCO este cel care l-ar fi avertizat pe Florian Walter despre perchezițiile DIICOT în dosarul Romprest. Aceleași surse susțin că și Constantin Ispas (foto dreapta), șeful DGA Ploiești, este bănuit că ar fi avut legături strânse cu Walter. De altfel, sunt voci care spun că șeful antimafia s-ar fi întâlnit deghizat în diverse locuri din Ploiești cu mai multe persoane vizate de anchetele procurorilor.

Atât Saghel cât și Ispas sunt acuzați de folosire, în orice mod, direct sau indirect de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here