Început în 2016, mandatul lui Adrian Dobre în funcția de primar al Ploieștiului a început să atragă atenția istoricilor din întreaga lume. În timp ce unii au început să-l compare cu cele ”10 plăgi ale Egiptului”, alții s-au grăbit să caute exemple mai românești.

Discuțiile în contradictoriu dintre istorici, începute prin 2017, s-au finalizat la începutul acestei săptămâni când s-a ajuns la un acord. Asta după ce Ploieștiul se află în pericol datorită lipsei acțiunuilor de dezinsecție, deratizare și dezinfecție.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

În exclusivitate vă prezentăm hotărârea finală a istoricilor:

”Mandatul lui Adrian Dobre în funcția de primar, perioada 2016-2020, va fi trecut în cărțile de istorie ca ”Ciuma lui Dobre”, cu referire la perioada cunoscută în istorie ca ”Ciuma lui Caragea”, denumire care va fi schimbată în ”Accidentul lui Caragea” ca să nu se facă vreo confuzie.”.

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

1 COMENTARIU

  1. Si mandatul primarului PSD-ist al municipiului Ploiesti, anterioar acestui primar, care a luat de doua ori cate 3 ani de puscarie, un PSD-ist adevarat, reprezentativ, pentru actualul partid PSD, CUM SE VA NUMI????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here