Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a deschis o anchetă în cazul angajatului Rosal care a murit în timpul serviciului, într-un accident rutier, joi, 30 septembrie, în comuna Vărbilău, sat Coțofenești.

Potrivit reprezentanților instituției, incidentul a fost imediat comunicat pe telefonul de permanență al Inspectoratului, iar un inspector de muncă s-a deplasat la locul accidentului și a participat la cercetarea la fața locului efectuată de polițiști. ITM Prahova a demarat procedura de cercetare a evenimentului în vederea stabilirii încadrării, dacă va fi catalogat drept accident de muncă sau în afara muncii, au mai precizat reprezentanții ITM pentru ziarul Incomod. Totodată, se așteaptă raportul de la medicină legală pentru a se vedea dacă bărbatul consumase alcool.

Potrivit unor surse, bărbatul nu s-ar fi asigurat când a traversat strada. Acesta se pare că avea probleme în familie și este posibil ca din această cauză să nu fi fost atent când a trecut strada. Bărbatul de aproximativ 50 de ani a fost acroșat de o mașină și târât câțiva metri pe asfalt. Din nefericire, cadrele medicale ajunse la fața locului nu l-au putut resuscita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here