fbpx
luni, mai 29, 2023

ITM Prahova verifică restaurantul din Ploiești la care a murit o fetiță

Citește Și

- Advertisement -

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a început verificările în cazul fetiței care a murit la locul de joacă al unui restaurant de pe strada Bobâlna din Ploiești. Dumitra Ionescu, Inspector Șef ITM Prahova ne-a spus că nu au fost încălcate normele privind sănătatea și securitatea în muncă.

Citește și OPC verifică restaurantul din Ploiești la care a murit o fetiță

- Advertisement -

„Duminică în jurul orei 11 am fost acolo, am trimis un inspector împreună cu colegii de la OPC Prahova și de la Poliție dar noi am făcut verificări doar pe sănătate și securitate în muncă. Din acest punct de vedere s-a verificat dacă angajatul responsabil cu supravegherea locului de joacă avea contract individual de muncă, fișa postului, atribuțiile dânsului, nefiind găsite probleme în acest sens. Din punctul de vedere al sănătății și securității în muncă nu au existat probleme. Noi am verificat locul de joacă și angajatul care se ocupa de supravegherea acestuia. Nu a fost vorba de vreun accident al vreunui angajat al acelei societăți”, a spus Dumitra Ionescu, Inspector Șef ITM Prahova.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ploieștiul primește pasajul de la Podul Înalt, necesar pentru proiectul european de lărgire la 4 benzi

Primăria Ploiești va primi în patrimoniu, de la Ministerul Transporturilor, pasajul de cale ferată de la Podul Înalt, solicitat...

Mai Multe Articole Ca Acesta