O tânără a murit după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc din sectorul 5 al Capitalei. Anchetatorii au stabilit, în urma cercetărilor, că fata – care avea doar 18 ani -, s-ar fi sinucis aruncându-se de la fereastra apartamentului iubitului ei, Florinel Cîrciumaru, maistru militar în cadrul MApN.

Tragedia, care inițial a fost investigată ca moarte suspectă, s-a consumat miercuri seara. Atunci, din motive care, probabil, vor rămâne necunoscute în lipsa unui bilet de adio, tânăra din Republica Moldova a recurs la gestul extrem. S-a aruncat în gol de la etajul al șaselea al apartamentului  în care locuia cu maistrul militar. Fără ca măcar să aibă habar ce se întâmplă în locuința în care stăteau cu chirie, subofițerul în vârstă de 38 de ani, aflat într-o altă cameră, a strigat-o de câteva ori și cum nu a primit nici un răspuns, a ”aruncat un ochi” prin toată casa. Când a privit pe geam, în jos, a înlemnit. Iubita lui, cu două decenii mai tânără decât el, zăcea pe caldarâm, în fața blocului.

Tânăra moldoveancă de peste Prut nu a lăsat bilet de adio

”Bărbatul a coborât imediat la ea, a încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea echipajului  medical, dar totul a fost în zadar. Medicii sosiți la fața locului au consemnat decesul. Femeia a murit din cauza politraumatismelor suferite și a hemoragiei puternice. Principala ipoteză reieșită din investigații este sinuciderea ale cărei motive nu se cunosc însă în lipsa unui bilet de adio. Bărbatul, aflat în locuință, a spus la audieri că nu era în cameră când iubita lui a căzut de la geam. Investigațiile nu îl plasează în postura de suspect în acest caz”, ne-au explicat surse judiciare.

Subofițerul MApN o cunoscuse acum câteva luni

Tânăra moldoveancă de pe Peste Prut îl cunoscuse cu subofițer la sfârșitul anului trecut. Cam de prin lunile noiembrie, decembrie cei doi s-au mutat împreună într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Moțoc, din sectorul 5. vecinii lor vorbesc despre un cuplu liniștit, retras, care își vedea de viața lui. Chiar dacă investigatorii acreditează ipoteza sinuciderii, un verdict final va fi dat abia după ce medicii legiști vor efectua autopsia cadavrului și vor emite oficial concluziile care au produs decesul tinerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here