fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Iubitele ”comisarului” Teo. Incredibila poveste a prahoveanului care a dus de nas patru femei înstărite pe care le-a ademenit pe Facebook

Citește Și

- Reclamă -

Patru femei înstărite din Prahova au căzut în mrejele unui individ care a reușit să le stoarcă de bani, recomandându-se mare șef în poliție, cu pile la generali și vecin chiar cu ministrul de Interne. Escrocul le-a atras în relații amoroase, promițându-le căsătoria și o viață liniștită. Odată câștigată încrederea doamnelor trecute de prima tinerețe, ”comisarul” le cerea sprijinul financiar, invocând diverse probleme,  ale lui sau ale șefilor săi generali. Peste 80.000 de euro a reușit omul să împrumute de la iubitele sale, bani pe care femeile nu i-au mai văzut înapoi. La percheziții, adevărații polițiști au găsit în conturile escrocului puțin peste 280 de lei.

Povestea ”comisarului” Teo

Marin Tudor, un individ în vârstă de 55 de ani din Prahova, și-a ticluit o biografie fantasmagorică, în baza căreia a reușit să convingă doamne aflate la vârsta a doua, cu ceva avere, să lege o relație amoroasă.

Se recomanda comisar șef de poliție, cu funcție înaltă la București, la IGPR și chiar la guvern, coleg cu generali și prieten cu un anume comisar Dosaru (nume cu notorietate în Prahova).

- Reclamă -

Se lăuda cu avere mare, vile la țară (zona Ceptura) pe care intenționa să le vândă, conturi ticsite cu bani ( o sută de mii de euro), stână, vilă în Delta Dunării, apartament de serviciu lângă cel al fostului ministrul de Interne, Carmen Dan.

Se dădea nespus de ocupat, în ședințe cu mari șefi din Ministerul de Interne, în relații apropiate cu oameni politici importanți, mima discuții telefonice cu polițiști, avea fotografii cu el îmbrăcat în uniformă, lângă mașini de poliție și chiar le aducea iubitelor sale hainele de polițist la spălat.

Le spunea că lucrează la comisia de abuzuri sau la ”crimă”, uneori că este șef la rutieră sau că a prins un post bun la guvern.

- Reclamă -

Pusese totul la punct pentru a crea impresia femeilor că se află într-o relație serioasă cu un ofițer MAI, cu gânduri de căsătorie. Până și viața personal și-o aranjase astfel încât să dea bine în CV.

Spunea că este divorțat, fosta soție fiind plecată chipurile din țară, tată a doi copii, bărbați în toată firea, aranjați, la casa lor, unul medic, iar cel de-al doilea fotbalist de viitor. Mai avea puțin până la pensie, iar gândul lui era să se liniștească alături de o femeie care să-l înțeleagă. Cam asta este pe scurt povestea pe care Marin Tudor o vindea doamnelor pe care tot el le contacta pe Facebook.

Bani pentru generalul părăsit de nevastă

Odată câștigată încrederea, Marin Tudor, sau domnul comisar Teo așa cum se recomanda, trecea la atac. Inventa tot felul de povești în baza cărora obținea ”mici” împrumuturi de la partenerele sale. Cerea bani pentru a ajuta un general părăsit de nevasta care fugise cu toți banii din casă, pentru reparația mașinii, pentru mașină, pentru operația mamei bolnave, pentru intervenție stomatologică, pentru organizarea unei petreceri date cu ocazia avansării în grad, bani pentru benzină sau alte mofturi costisitoare.

Banii erau cu titlu de împrumut și cu promisiunea returnării rapide a datoriilor. Iubitele comisarului Teo n-au comentat. Scoteau bani și-și ajutau partenerul aflat la nevoie, convinse că își vor primi banii înapoi, știind că Teo este om de încredere și are o casă mare scoasă la vânzare. Dacă nu născocea probleme financiare, domnul Teo anunța afaceri de nerefuzat, la care aveau acces doar oamenii bine instalați în funcții mari.

- Reclamă -

Cerea avans pentru a participa la licitații organizate de ANAF care pusese la bătaie mașini bune, confiscate de la diverse persoane. Femeile plăteau, atrase de prețul mic al autoturismelor noi la care nu ar fi avut acces fără intervenția comisarului Teo.

Live-ul care i-a adus sfârșitul carierei

A făcut o mare greșeală. Relațiile cu aceste doamne au fost oarecum în aceeași perioadă (decembrie 2018 – septembrie 2020). Cu una dintre partenerele sale a mers în vacanță la o mânăstire unde a făcut un live pe Facebook.

Înregistrarea video a fost văzută de o altă iubită care a început să studieze mai intens situația, contactând-o inclusiv pe doamna care postase imaginile. Când victimele au luat legătura între ele, mizeria a ieșit la suprafață, iar femeile au mers direct la poliție unde au depus plângere penală pe numele escrocului.

Acuzațiile

În perioada decembrie 2018 – aprilie 2020 inculpatul a indus-o în eroare pe persoana vătămată cu privire la funcția sa și posibilitățile financiare, câștigându-i încrederea și determinând-o să-i împrumute suma totală de 80.000 euro.

În perioada martie – iunie 2020 inculpatul a indus-o în eroare pe persoana vătămată cu privire la faptul că ar avea posibilitatea să o ajute să achiziționeze un autoturism prin licitație de la ANAF, solicitându-i mai multe sume de bani pentru deschiderea dosarelor sau pentru avans, prejudiciul produs acesteia fiind de 9.600 lei.

În perioada martie – iunie 2020 inculpatul a indus-o în eroare pe persoana vătămată cu privire la faptul că ar avea posibilitatea să o ajute să achiziționeze un autoturism prin licitație, solicitându-i mai multe sume de bani pentru deschiderea dosarelor sau pentru avans, prejudiciul produs acesteia fiind de 18.200 lei.

În perioada iunie – septembrie 2020 inculpatul a indus-o în eroare pe persoana vătămată cu privire la faptul că ar avea posibilitatea să o ajute să achiziționeze un autoturism prin licitație, solicitându-i mai multe sume de bani pentru deschiderea dosarelor sau pentru avans, prejudiciul produs acesteia fiind de 14.800 lei.

Pedeapsa

Marin Tudor a fost condamnat prin decizie definitivă la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune în formă continuată (4 acte materiale), în stare de recidivă postexecutorie.

admite acţiunea civilă exercitată de partea civilă M. ARITINA şi obligă pe inculpatul MARIN TUDOR, la plata sumei de 80.000 Euro către partea civilă

admite, acţiunea civilă exercitată de partea civilă C. NICULINA şi obligă pe inculpatul MARIN TUDOR, la plata sumei de 18.200 lei către partea civilă cu titlu de daune materiale.

admite, acţiunea civilă exercitată de partea civilă P. MARIA şi obligă pe inculpatul MARIN TUDOR, la plata sumei de 9.600 lei către partea civilă cu titlu de daune materiale.

admite acţiunea civilă exercitată de partea civilă M. ALINA-NICOLETA şi obligă pe inculpatul MARIN TUDOR, la plata sumei de 14.800 lei către partea civilă cu titlu de daune material

dispune confiscarea a trei articole vestimentare specifice uniformei aparținând Poliției Română

menţine măsura sechestrului asigurător dispus asupra cu privire la suma de 281 lei și asupra autoturismul marca BMW,

Inculpatul a uzat de dreptul la tăcere pe parcursul întregului proces penal.

FOTO Pixabay

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO- Cum și cu ce se cară la rampa de gunoi, plină ochi, deșeurile din Urlați

Cam așa se face colectarea selectivă la Urlați, în 2023. Protagoniștii filmării sunt angajații Rosal. Și, așa cum se...