fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Iubiții victimelor le duceau pe tinere „la produs”. STENOGRAME din dosarul proxenetului Cristian Pavel Alexe

Citește Și

- Reclamă -

Cristian Pavel Alexe (42 de ani) și Ana Maria Cărbunaru (20 de ani), concubina sa, au fost condamnați la ani grei de închisoare după ce instanța i-a găsit vinovați de viol în formă continuată, amenințare, șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv complicitate. Cei doi racolau tinere, în special eleve de liceu naive, pe care le sechestrau într-un apartament din Bariera București, după care le obligau să întrețină relații sexuale cu cuțitul la gât. Totul era filmat de concubina proxenetului, iar imaginile surprinse în timpul actelor sexuale erau folosite pentru șantajarea victimelor, în cazul în care acestea voiau să fugă din apartament.

Cristian Pavel Alexe a fost condamnat pe fond, de Judecătoria Ploiești, la 20 de ani de închisoare pentru faptele sale, însă, în urma contestației, pedeapsa i s-a redus cu doi ani. Concubina sa, prostituată și ea, Ana Maria Cărbunaru a primit inițial o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru ca instanța Curții de Apel să-i înjumătățească pedeapsa.

- Reclamă -

Vezi aici imagini video cu Cristian Pavel Alexe și cu Ana Maria Cărbunaru!

Odată ajunse în apartamentul lui Alexe, victimele nu mai aveau scăpare. Erau amenințate cu cuțitul, dezbrăcate cu forța și violate atât de proxenet, ajutat de concubina sa, dar și de clienți racolați de pe site-urile de matrimoniale. Fetelor li se lua telefonul mobil, iar când erau sunate de părinți acestea îi mințeau, amenințate fiind cu cuțitul, că sunt fie la munte cu prietenii, fie au rămas peste noapte la colegele de școală.

Citește și:

- Reclamă -

Cum încercau fetele răpite și violate de proxenetul din Bariera București să își anunțe părinții ce au pățit. Una din tinere a vrut să se sinucidă pe perioada cât a fost sechestrată

Din rechizitoriul întocmit de procurori reiese că o parte din tinere erau duse la adresa proxenetului chiar de către iubiții lor, care negociau sume de bani pe care să le primească după ce fetele s-ar fi prostituat. 

„In fapt, în luna iulie 2016, numitul …., iubitul martorei ….-…. i-a spus martorului …..că un prieten de-al său, referindu-se la incupatul ………. „dă fete produs”. Cu acea ocazie, ….s-a gândit că ar putea să facă rost de bani prin practicarea prostituţiei de către iubita sa de la acea vreme, respectiv persoana vătămată ….. In continuare, …..1-a rugat pe … să îl pună legătură cu ……….pentru a discuta condiţiile în care urma să se prostitueze persoana vătămată. Martorul ….împreună cu sora sa ……….  şi cu …… au plecat în Ploieşti unde sau întâlnit cu ………. în apartamentul acestuia. Aici ….şi inculpatul au discutat cu privire la modalitatea efectivă în care urma să se prostitueze …., sumele de bani percepute şi împărţirea banilor obţinuţi din prostituţie între acesştia. Inculpatul …… 1-a explicat lui ….. că va fi necesar să îi facă persoanei vătămate fotografii în lenjerie intimă pe care ulterior el le va posta pe anumite site-uri de prostituţie . De asemenea, ….. a promis că va achiziţiona un telefon mobil şi o cartelă prepaid pentru ca …să poată fi contactată de către clienţii care îi văd profilul pe site-urile de prostituţie. Cei doi au discutat încercând să găsească o soluţie şi o minciună pentru părinţii persoanei vătămate în aşa fel încât să facă posibilă şederea permanentă a persoanei vătămate în apartamentul inculpatului în vederea practicării prostituţiei. Astfel, ……….i-a promis lui …… ca vă discuta cu părinţii fetei pe care avea de gând să-i inducă în eroare, în sensul că intenţiona să le spună că se va muta cu chirie împreună cu …..într-un apartament în Ploieşti. Martorul …..a susţinut că a discutat cu persoana vătămată …..cu privire la prostituarea acesteia în apartamentul lui…. şi că aceasta fost de acord, aspecte ce nu se coroborează însă nici cu declaraţiile persoanei vătămate dar nici cu celei ale martorelor ………. si ……… şi ale inculpatei ………. din care a rezultat că persoana vătămată nu a cunoscut intenţiile infracţionale ale inculpatului …… până la sosirea în apartament. Întâlnirea menţionată a avut loc la data de 29.07.2016, când inculpatul …… al cărui post telefonic era supravegheat tehnic, 1-a contactat telefonic pe ……….ocazie cu care au stabilit întâlnirea dintre aceştia. La data de 29.07.2016, ora 10:49:35, inculpatul ………. aflat la postul telefonic …… are o convorbire telefonică cu un tânăr neindentificat aflat la postul telefonic …….celula de localizare a telefonului utilizat de ………. fiind Ploieşti, ……, cu următorul conţinut: ……: ia zi! când o iei pe tovarăşa ta şi veniţi pe la mine în vizită? tânăr: Pe cine? ……: Eeeh… 20 La data de 29.07.2016, ora 10:54:09, numitul ……….aflat la postul telefonic interceptat …….are o convorbire telefonică cu martorul …..notat „….” aflat la postul telefonic ….celula de localizare a telefonului utilizat de …….fiind Ploieşti, …., cu următorul conţinut: …..:

vin diseară pe la tine să vorbesc cu tine că nu vorbesc prin telefon că nu-mi place! te deranjează dacă o aduc şi pe aia mică să o vezi?

- Reclamă -

……: mai e o problemă!

……: Ia spune!

….: ea trebuie să ajungă în fiecare zi acasă?

…..: păi aia e treaba că ea vrea dar părinţii nu o lasă! nu prea o lasă să se mişte cumfne! trebuie să vorbesc cu ei! că…stii ce vreau să zic! că e mai complicat! fata vrea, stie despre ce e vorba!

……: da mă! gata! am tnteles! prea multă vorbăraie! deci la 4 te aştept la mine! la 4 să fii la mine! nu-mi încurca programul să trăieşti tu o mie de ani!

în timp ce ……., ……, …… şi persoana vătămată se îndreptau cu maşina către apartamentul inculpatului …….. acesta 1-a contactat pe ……. , iubitul martorei ……. în cadrul discuţiilor purtate între ……..şi ……., cel din urmă i-a precizat inculpatului că fata, referindu-se la ……nu poate să rămână în seara respectivă în apartamentul lui inculpatului. Din discuţiile dintre inculpat şi ……se înţelege că rămânerea persoanei vătămate includea practicarea prostituţiei de către aceasta.

(…)……….l-a contactat pe tânărul ………. pentru a-i solicita informaţii cu privire la felul în care arătă persoana vătămată ocazie cu care tânărul „……………….” l-a asigurat pe ………. că arată bine. La data de 29.07.2016, ora 15:27:14, numitul ………. ……….aflat la postul telefonic ………. are o convorbire telefonică ………. notat „……….” aflat la postul telefonic ……….celula de localizare a telefonului utilizat de ………. ……….fiind Ploieşti, ………., cu următorul conţinut:

IA dă-te într-o parte aşa!

oiţă: zi!

……….: arată bine sau e praf?

oiţă: e bine!

……….: aaa, bun!

……….: ai înţeles?

mai trebuie o mică investiţie, ai înţeles?

………. ……….a intenţionat să înlesnească practicarea prostituţiei de către ……….în apartamentul său chiar în seara zilei de 29.07.2016 fără ştirea acesteia fără a dce planul la bun sfârşit. După discuţiile purtate în apartament între inculpat, ……….şi ……….s-a adeverit că ……….habar n-avea de intenţiile celor doi, întrucât martorul ……….nu-i spusese concret că trebuie să se prostitueze ci a făcut unele aluzii pe care susnumita le-a luat în glumă. Faptul că persoana vătămată a refuzat vehement să se prostitueze reiese din declaraţiile martorei ……….şi a inculpatei ………..

Intenţia inculpatului ………. reiese din discuţia telefonică purtată de susnumit la data de 29.07.2016 cu un bărbat neidentificat, utilizator al postului telefonic……….. în discuţia avută, ………. ……….îi solicită bărbatului respectiv să vină la el în vizită întrucât are o „noutate” referinduse la ……….care se afla în acel moment în apartamentul său. Bărbatul respectiv a cerut detalii cu privire la suma de bani solicitată de ………. în vederea întreţinerii unor eventuale relaţii sexuale cu persoana vătămată ocazie cu care ………. ……….i-a atras atenţia bărbatului respectiv că „îl face să vorbească la telefon”, fiind conştient de conţinutul discuţiei sale ce are caracter infracţional dar şi de faptul că ar putea face obiectul unei supravegheri tehnice.

La data de 29.07.2016, ora 17:23:56, numitul ………. ……….notat aflat la postul telefonic ………. are o convorbire telefonică cu un tânăr neindentificat aflat la postul telefonic 0736.282.318 celula de localizare a telefonului utilizat de ………. ……….fiind Ploieşti, ………., cu următorul conţinut:

……….: Uite ţaca-paca!

Ia zi: vii pe la mine în vizită?

tânăr: pentru ?

……….: noutate!

tânăr: da domle, dacă am zis, da, da! cât mă costă? ce mă costă?

……….: urcă sus că vorbim noi după aia!

tânăr: ce să vorbesc mă? mânca-r-ai puia, mai vrei şi bani de la mine?

……….: bă nebunule, nu e la mlne, e doar de pus belciugu! mă faci să vorbesc la telefon!

tânăr: gata domle, am înţeles!

……….: şi pe ăştia de acum îi treci tot pe caiet lângă ăia cincizeci! ai înţeles? doar să-i pun belciugu!

După ajungerea în apartament a persoanei vătămate ………., inculpatul ………. ………. a întrebat-o pe aceasta dacă cunoaşte motivul pentru care se află în apartament, respectiv practicarea prostituţiei, ocazie cu care ……….a precizat că nu ştia acest lucru. ………. ………. i-a reproşat martorului ……….faptul că 1-a minţit şi că nu o informase pe persoana vătămată cu privire la ce urma să facă în apartament. În continuare, inculpatul ………. ……….a început să-i prezinte persoanei vătămate beneficiile patrimoniale ce pot fi obţinute în urma practicării prostituţiei, dându-le exemplu pe inculpata ………. şi pe minora ……….despre care a menţionat că se prostituează în apartamentul său iar el le asigura protecţia. Acest lucru a fost susţinut de -persoana vătămată şi confirmat de martorii ………. şi ………. …………… ……….. 22 Inculpatul ………. ……….i-a solicitat persoanei vătămate să meargă într-un dormitor unde ia solicitat să se dezbrace chemând-o concomitent pe ………. pentru a-i face poze cu o tabletă. Inculpatul i-a explicat persoanei vătămate că pozele respective sunt necesare pentru crearea unui cont pe site-urile de prostituţie. La refuzul persoanei vătămate de a se dezbrăca, inculpatul a ţipat la aceasta şi a amenintato, ocazie cu care ……….s-a dezbrăcat iar inculpata ………. i-a făcut mai multe fotografii în lenjerie intimă pe care ulterior le-a postat pe site-urile de prostituţie pentru o scurtă perioadă. Martorele ………. şi ………. ………. ……………. au confirmat acest lucru. ………. ………. ………………….. a menţionat că, în urma postării pe internet de către ………. a fotografiilor făcute persoanei vătămate, au început să sune clienţii doritori de servicii sexuale, spre încântarea inculpatului care i-a precizat persoanei vătămate că poate să facă mulţi bani din practicarea prostituţie. Planul inculpatului nu s-a mai concretizat intrucat minora ……….a refuzat sa practice prostituţia astfel că pozele au fost ulterior şterse de pe site-urile unde fuseseră postate. (…)

In luna ianuarie a anului 2016, persoana vătămată ………. ………………… -15 ani, fiind în relaţii de amiciţie cu inculpatul ………. ………. s-a deplasat la domiciliul acestuia unde se afla şi inculpata ……….. În timp ce se uitau la un film, inculpata ……….a început sa întreţină relaţii sexuale orale cu ………. ………. ………. în prezenta persoanei vătămate care s-a ruşinat şi a încercat să îi ignore, întorcându-se cu spatele. La scurt timp, inculpatul s-a aşezat lângă persoana vătămată şi a început să o dezbrace. Deşi persoana vătămată i-a solicitat să o lase în pace, inculpatul a reuşit s-o dezbrace de pantaloni şi, sub imperiul ameninţării cu acte de violenţă, i-a introdus două degete în vagin,contrar voinţei acesteia. Totodată, a ameninţat-o pe aceasta că ar putea să o supună unui raport sexual în cazul în care se mai opune penetrării prin folosirea degetelor. În urma unei discuţii pe care martora ……….a avut-o în data de 12.06.2016 cu minora …………………. a reieşit faptul că prima aflase de la inculpatul ………. că acesta i-a introdus două degete în vagin persoanei vătămate …………………i-a mărturisit martorei ………. că într-adevăr 26 ………. ………. a făcut acest lucru şi că acesta a fost motivul pentru care s-a distanţat de inculpaţi şi nu le-a mai răspuns la telefon acestora la vremea respectivă. În discuţia purtată cu ………………. ………. a precizat „că nu a mai suportat acest gest” şi că totodată de acest gest al inculpatului „i-a fost scârbă” referindu-se la introducerea degetelor în vagin de către ………. ………. ……….. La data de 12.06.2016, ora 21:23:31, a fost interceptata o convorbire telefonica intre numita …………..notata „………….”, aflata la postul telefonic interceptat …………., si Dobrescu …………… notata „…………..” aflata la postul telefonic ………………, celula de localizare a telefonului utilizat de numita ………. fiind Ploieşti – ………., jud. Prahova având următoarea discuţie: ……….: Hai să vezi fază tare! Ma sună acuma! Ce-i zic! „Hai mă, uite, scot si eu fata afară şi vin şi eu la spital!” că… „numai, stai acasă cu fata şi când îi dă drumu’ venim şi noi acasă”! ……….: Da de ce? ……….: Că dacă îi dă drumu şi lui, vin şi ei acasă, nu se mai duc la hotel! Oricum, iţi dai seama că minte! Dacă ……….păţea ceva, ea era înnebunită, murea, plângea, era disperată! ……….: Da ştiu! ……….: Dar e urat! Eu sunt lângă ei aicea, cu ei în casă, că amândoi mănâncă şi bea şi fumează şi ei face de astea cu mine, că e ……….în spital şi nu mă lasă să mă duc! E aiurea rău de tot! Păi şi ştii de ce mă consideră pe mine proastă? Presupun eu, părerea mea, că eu nu le cer bani, niciodată nu am zis să facem jumate, jumate! Eu cred că de asta mă consideră proastă! Şi nu mă consideră el! Ea mă consideră proastă! Ideea e în felul următor! Mi-am dat seama mai demult! Nam cum să-ţi zic eu acuma, îţi zic eu când ne vedem faţă în faţă! ……….: ……….: Pe bune, a zis aşa….într-o seară, când am dormit eu acolo, în camera aia, ştii tu…când aveam eu nervii mei, problemele mele… care mă măcinau şi nu vreau să zic la nimeni niciodată, să spun ce mă macină! el a zis aşa…că ţi-a băgat ţie două degete în jos…stii ce vreau sa spun… ………….. Să-ti spun o fază! Eu i-am explicat lui odată, bine de fapt la amândoi, că vreau să termin cu ceea ce fac, că am 17 ani, că sunt un copil şi că am viaţa si viitorul înainte! Ce crezi că mi-a zis? Bine, nu-i nicio problemă! E şi la două zile…ba nu.Âmi zice „iţi caut eu loc de muncă” nişte abureli de astea ieftine, „bine, dar noi vrem să stai aici cu noi, am prins drag de tine” vrăjeală de asta ieftină…şi acuma ce zice „păi hai rămâi la noi” şi eu le-am zis că n-am cum să stau pe banii voştrii, acolo ce le-am zis, ce i-am aburit eu.. ……….: Asa… ……….: Ţi-aduci aminte? Şi de asta m-a bătut că am vrut să plec? ……….: Păi si tu nu i-ai spus? … ……….: I-am spus! Că vreau să plec! Că dacă am făcut o dată greşeala asta, e posibil să o repet! Nu cred! Problema lor….le-am zis: „nu trebuie să aveţi încredere în mine” şi eu ca proasta fac pe toata lumea să aibă încredere în mine… La data de 12.06.2016, ora 21.34.06, de la postul telefonic ……………, utilizat de către o tânăra neidentificată, despre care a rezultat că este cunoscută sub apelativul ” …………. ………….”, a fost transmis un SMS către postul telefonic …………….., utilizat de către numita …………………….., mesajul având următorul conţinut: „Ey, din vinerea aia mă distanţasem aşa din cauza gestului lui pentru că nu mai suportam şi aşa am făcut şi scandal în seara aia pentru gestul ăsta al lui.” La data de 12.06.2016, ora 21.35.00, de la postul telefonic ………….., utilizat de către o tânăra neidentificată, despre care a rezultat că este cunoscută sub apelativul „……………”, a fost transmis un SMS către postul telefonic ………………….. utilizat de către numita …………………………………….a, mesajul având următorul conţinut: „Ai văzut că deja mă răcisem de voi şi nu vă mai sunam şi tot ziceam că am treabă în săptămâna aia.” La data de 12.06.2016, ora 21.35.47, de la postul telefonic ………….., utilizat de către o tânăra neidentificată, despre care a rezultat că este cunoscută sub apelativul ” ……………….. a fost transmis un SMS către postul telefonic ……………, utilizat de către numita ……………………….na, mesajul având următorul conţinut: 27 ” De asta mă răcisem aşa şi nu vă mai căutam că-mi era scârbă de el şi de ………………, îmi era scârbă să mă uit la ei.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Minori reținuți pentru că au tâlhărit o femeie

Doi minori au fost reținuți de polițiști, fiind acuzați de tâlhărie calificată și instigare la tâlhărie calificată.Cei doi minori,...
Sari la conținut