Iubitorii de autovehicule istorice sunt așteptați sâmbătă, 22 aprilie, la Ploiești Shopping City, unde vor putea admira unele dintre cele mai frumoase modele în cadrul „Retro Parada Primăverii”, o nouă ediție a tradiționalului eveniment organizat de Retro Mobil România.

„Retro Parada Primăverii” se va desfășura în parcarea centrului comercial (în zona cafenelelor), în intervalul orar 10:00-15:00 și le va oferi vizitatorilor ocazia să vadă exponate vechi de peste 50 de ani. Parada are loc simultan în alte 25 de orașe.

La ediția de anul acesta, organizatorii au pregătit și o premieră: „Old versus New”. Pasionații de mașini vor putea vedea pentru prima oară, în cornerul special amenajat, o paralelă între o serie de branduri auto, prezentând modelele de colecție și pe cele contemporane. Vor fi expuse modele precum Ford Mustang, Fiat și Dacia.

Un alt element de noutate adus ediției din acest an este dată de expoziția dedicată evoluției pe care tehnologia auto a înregistrat-o în ultimii ani. Toyota a pregătit un corner dedicat mașinilor hibrid, iar Proleasing va oferi șansa vizitatorilor să vadă noul BMW electric.

Partenerii evenimentului sunt Toyota Ploiești, Proleasing Motors și Autogenova.

Sursa: telegrama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here