badescu catuse dna

Fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, și-a primit sentința de la Înalta Curte de Casație și Justiție! Iulian Bădescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

Fostul primar al Ploieștiului a fost trimis în judecată în luna mai a anului 2015, fiind acuzat de procurorii anticorupție de luare de mită și de abuz în serviciu. Direcția Națională Anticorupție a anunțat că va contesta decizia luată de magistrați.

 

Iulian Bădescu este acuzat că în ianuarie 2013 a semnat, în calitate de primar, un contract de asociere între Ploiești și Asociația Comunitară “Lupii Galbeni 2012”, în urma căruia asociația a primit 8 milioane de lei, deși fostul edil știa că plata este ilegală, astfel că bugetul municipalității a fost prejudiciat cu această sumă. Banii erau drept finanțare pentru echipa de fotbal Petrolul Ploiești.

Iulian Bădescu este acuzat că a cerut de la un reprezentant al clubului drept mită 10% din valoarea totală a sumelor ce urmau a fi acordate de primărie jucătorilor de la Petrolul, adică 300.000 euro. În plus, fostul edil ar fi beneficiat din partea acestuia de transport și cazare pentru a merge în Turcia în 2013 și în 2014, când Petrolul a fost în cantonament.

2 COMENTARII

  1. AM FOST IMPUS DE ACEST PUSCARIABIL DE PLOIEȘTI ,BADESCU,SA PLĂTESC 10 MILIOANE. ÎNCĂLZIREA PE MOTIV CA AM AVUT VENITURI NE ANUNȚATE LA TIMP….NICI MĂCAR NU AVEAM SERVICI ,TRĂIAM DINTR-UN AMĂRÂT DE SALARIU AL SOȚIEI MELE CARE LUCRA CA FEMEIE DE SERVICI LA PIAȚA MIHAI BRAVU DIN PLOIEȘTI.
    SĂI DEA DUMNEZEU DUPĂ RĂUTATEA SI PROSTIA LUI,CARE A CONDUS PRECUM CALOTA EMIL UN ALT MAFIOT PLOIEȘTEAN!

  2. MERITA MULT MAI MULT CA PEDEAPSA…..DE CE NU ESTE DEFINITIVA HOTĂRÂREA?….CARE DIN PROCURORII SAU JUDECĂTORII CORUPȚI VOR SA ÎL SCAPE DE PUȘCĂRIE? D.N.A. ȘI CODRUTA KOVESI SA INTRE PE FIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here