Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul partidului pentru președinția Consiliului Județean Prahova, anunță că Guvernul alocă 42 de milioane de lei localităților din Prahova:

“Guvernul #PNL a alocat, din Fondul de rezervă bugetară, suma de 41,585 milioane de lei celor 104 localităţi din Prahova. Banii au ca destinaţie finală mai multe proiecte de investiţii aflate în fază de implementare.

Executivul liberal a dat, în mai puţin de nouă luni din anul 2020, mai mulţi bani judeţului nostru decât PSD în tot anul 2019.

Or, acesta este semnul unei schimbări profunde: judeţul Prahova va primi exact banii pe care îi merită ca să se dezvolte.

Sunt convins că, după alegerile locale şi parlamentare, vom avea administraţie de Dreapta atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional.

De aceea, pe 27 septembrie, votaţi Alianţa Dreptei, #PNL – #USR – #PLUS, pentru Consiliul Judeţean, locul 3 pe buletinele de vot. În felul acesta, spunem „Adio, PSD!”

#BaniPentruPrahova
#AdministraţieLiberală
#PrahovaPePrimulLoc
#AdioPSD”, a anunțat Iulian Dumitrescu.

Guvernul #PNL a alocat, din Fondul de rezervă bugetară, suma de 41,585 milioane de lei celor 104 localităţi din Prahova….

Gepostet von Iulian Dumitrescu am Samstag, 12. September 2020

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here