PNL Prahova lansează un atac dur la adresa actualului prefect al județului, Rodica Paraschiv. Liberalii, prin vocea copreședintelui Iulian Dumitrescu, spun că Rodica Paraschiv este “cunoscută cu afinități PSD” și că, mai mult decât atât, instituțiile aflate în subordinea Prefecturii Prahova se implică în jocuri politice, lucru care ar putea afecta alegerile locale din data de 5 iunie. Astfel, PNL Prahova cere ca prefectul Paraschiv să demisioneze din funcție.

Iată comunicatul de presă emis de PNL Prahova:

Cu doua luni înainte de alegerile locale, liberalii din Prahova cer demisia prefectului Rodica Paraschiv, susţinând că aceasta este cunoscută cu afinităţi PSD şi că instituţiile pe care le are în subordine se implică în jocuri politice.
„Având în vedere evoluţiile politice din Prahova din ultimii ani, consider că este extrem de important ca instituţiile statului să asigure alegeri libere şi corecte în 2016”, a declarat senatorul Iulian Dumitrescu, copreşedinte PNL Prahova.  Acesta a mai adăugat: „În acest context, cred că prefectul de Prahova, Rodica Paraschiv, cunoscută cu afinităţi PSD, ar trebui să demisioneze. Mi se pare inacceptabil faptul că instituţiile din subordinea doamnei prefect se implică, şi în aceste zile, în jocuri politice, sub aripa protectoare a acesteia.”. În opinia lui Iulian Dumitrescu, „judeţul Prahova are nevoie de un prefect echidistant, care să garanteze egalitate de şanse pentru cetăţeni şi pentru partide la alegerile locale din luna iunie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here