Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și, totodată,candidatul Alianței PNL-USR-Plus pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova,  a lansat un mesaj către competitorii electorali.

Acesta le solicită să ducă o campanie electorală civilizată, bazată pe mesaje pozitive, în care să-şi prezinte proiectele menite să îmbunătăţească viaţa cetăţenilor, şi să respecte condiţiile speciale în care ne aflăm pentru a nu pune în pericol sănătatea oamenilor.

”Fac un apel către toţi competitorii electorali din Prahova să ducă o campanie electorală civilizată, bazată pe mesaje pozitive, în care să-şi prezinte proiectele menite să îmbunătăţească viaţa cetăţenilor, şi să respecte condiţiile speciale în care ne aflăm pentru a nu pune în pericol sănătatea oamenilor.

Cu siguranţă, Alianţa Dreptei Unite, #PNL – #USR – #PLUS Prahova, al cărui candidat sunt pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, va încerca, în aceste 30 de zile de campanie electorală, să prezinte Programul de Guvernare Locală pentru următorii patru ani. Vrem ca prahovenii să spună „Adio, PSD”, dar să şi fie convinşi că proiectele noastre pot aduce schimbarea în bine pe care şi-o doresc cu atâta ardoare.

Pe de altă parte, #PNL are în Prahova cea mai bună echipă de administrație, iar candidații liberali vor vorbi, în zilele care urmează, despre proiecte de dezvoltare a municipiilor, orașelor și comunelor din județ.

Nu putem decât să sperăm că PSD-iştii disperaţi că-şi pierd feuda pe care au secat-o de resurse şi energie nu vor recurge la tertipurile lor murdare şi, pe alocuri, ilegale cu care ne-au obişnuit”, a scris Iulian Dumitrescu, candidatul Alianței PNL-USR-Plus pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, pe pagina personală de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here