Iulian Dumitrescu, senator prahovean și președinte al Partidului Național Liberal Prahova, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj la adresa lui Liviu Dragnea, liderul PSD, și al prim-ministrului Mihai Tudose: “Fiți și voi un pic profesioniști”, mesaj prin care a făcut o analogie la filmul românesc Filantropica.

Liderul liberalilor prahoveni i-a criticat prin postarea sa pe cei doi pentru modul în care au gestionat problema celor doi miniștri PSD vizați de o anchetă a Direcției Naționale Anticorupție, Rovana Plumb și Sevil Shhaideh.

“Fiţi şi voi un pic profesionişti!

Mihai și Liviu, cei doi pesedişti prieteni pe viață până la următoarea încleștare, ne-au oferit aseară, după mai bine de șase ore de așteptare, un spectacol de proastă calitate. Dezamăgirea a fost pe măsura așteptărilor pe care fiecare cetăţean le-a avut de la liderii principalului partid de guvernământ, PSD.

După discuții intense, iată că au apărut și țapii ispășitori, prietenii Sevil, Rovana și Răzvan. Care nu au nicio vină, nu au făcut nimic greșit, dar… nu au comunicat corect. Prietenii miniștri au performat, au avut numeroase realizări, dar sunt deficitari la capitolul comunicare. Or fi niște autostrăzi gata, unele de care nu a auzit nimeni, care duc de nicăieri niciunde…

Mult mai bine comunică Liviu (Pop, ministrul educației), în ciuda greșelilor gramaticale, Florian (Bodog, ministrul sănătății), chiar dacă a plagiat grosolan în lucrarea de doctorat, Petre (Daea, ministrul agriculturii), care face performanță în promovarea oii, o statuie vie care are dorinţa de a fi înţeleasă de toţi, sau Gheorghe (Șimon, ministrul economiei), care a falimentat toate firmele pe care le-a condus înainte să preia industria României.

Nicio discuție despre binele prietenilor români, despre dezastrul din educație, sănătate, economie sau orice alt domeniu. Prietenii comunică foarte bine, în ciuda problemelor de integritate, competență sau educație.”, a scris senatorul Iulian Dumitrescu pe pagina sa de Facebook, unde a atașat și fotografia din dreapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here