fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova, cere Parcului Industrial Brazi rezilierea contractelor cu Eco Burn

Citește Și

- Reclamă -

Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a anunțat că a solicitat conducerii Parcului Industrial Brazi (societate în care CJ Prahova este unic acționar) să rezilieze contractele cu Eco Burn.

Citește și: PERICOL BIOLOGIC la Brazi! Sânge și viermi pe drum, miros insuportabil! Autoritățile nu iau măsuri. Firma suspectă amenință Ziarul Incomod

- Reclamă -

Iulian Dumitrescu spune că demersul de a solicita rezilierea contractelor cu Eco Burn este făcut cu scopul de a combate poluarea de care această societate a fost acuzată în mod repetat.

Citește și: VIDEO: Otravă în aer la doi pași de Ploiești. „Miroase a mortăciune, iar fumul se vede de la vreo 20 de kilometri” Răspunsul incredibil al firmei care arde deșeuri medicale

 - Ziarul INCOMOD”Am cerut rezilierea contractelor încheiate de Parcul Industrial Brazi cu ECO Burn SRL

- Reclamă -

Am cerut Societății Brazi Industrial Parc S.A. să ia toate măsurile prevăzute de lege în vederea rezilierii contractelor încheiate cu ECO Burn SRL.

Nu voi permite ca județul Prahova să mai miroase a cadavre arse și să fie groapa de gunoi a României. Prea mult timp, cei aproape 350.000 de locuitori din Ploiești și zonele învecinate au fost otrăviți, sufocați de gaze provenite din arderea unor deșeuri periculoase, iar instituțiile locale și centrale au stat cu mâinile în sân. Am datoria să dezamorsez această bombă ecologică, acest atentat la sănătatea oamenilor care este poluarea, și fiți siguri că o voi face.

Încurajez parcurile industriale din județ să găzduiască afaceri construite cu respect față de cetățeni și față de mediu, care să aducă plus valoare comunităților în care trăim.

Incineratorul de deșeuri periculoase, inclusiv medicale, administrat de ECO Burn SRL este amplasat în Parcul Industrial Brazi. Acesta a fost inaugurat în 2011 și a stârnit indignarea locuitorilor din zonă datorită presupuselor efecte nocive la adresa sănătății, dar și a mirosurilor emanate, greu de suportat.

Consiliul Județean Prahova este acționar unic la S.C. Brazi Industrial Parc S.A. ”, a declarat Iulian Dumitrescu, președinte Consiliului Județean Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Primăria Ploiești cumpără 150 de urne de votare

Primăria Ploiești a lansat proceduri de achiziție pentru a cumpăra urne de votare, dar și pentru organizarea secțiilor de...
Sari la conținut