Iulian Ioniță este un ploieștean care are nevoie de noi pentru a învinge leucemia și pentru a-și putea crește în continuare fetița de șase ani, Iulia!

Iulian luptă cu o boală gravă pentru a putea să își îngrijească copilul care, la rândul său, are probleme. La vârsta de doi ani, Iulia a primit diagnosticul TSA (Tulburări Spectru Autist). A urmat o perioadă extrem de dificilă, cu nopți nedormite, griji, tratamente și terapii pentru micuță, până când problemele l-au ajuns din urmă și pe Iulian și au declanșat primele simptome.

Se simțea din ce în ce mai rău și, după numeroase investigații, a primit un diagnostic crunt: leucemie limfoblastică acută, o boală nemiloasă.

Au urmat opt luni de chimioterapie pentru Iulian și, deși era optimist că va învinge boala, tratamentul nu a funcționat, boala a recidivat într-o formă mai agresivă, iar acum singura speranță pe care o mai are este iradierea corporală totală și un transplant medular, proceduri care se efectuează în străinătate și care sunt foarte costisitoare.

Suma necesară pentru ca Iulian să supraviețuiască este de aproximativ 250.000 euro, mult peste puterile familiei sale. De aceea, își pune acum speranța în faptul că semenii săi îi vor da o mână de ajutor pentru a se face bine și pentru a se întoarce la Iulia.

Cei care doresc să îl ajute pot dona pe pagina creată special pentru strângere de fonduri pe facebook, aici, sau astfel:

BENEFICIAR: IONITA IULIAN
IBAN : RO44BRDE300SV31523973000
SWIFT: BRDEROBU

1 COMENTARIU

  1. Oamenii buni acesta este al doilea caz in doua saptamani, acesta este rezultatul poluării din Ploiesti,cei care acoperiți prin hârtii poluarea acestui oras in special cu benzen ,sunteți partasi la chinurile acestor tineri nevinovati si la distrugerea lor, v-as pune sa le plătiți toate costurile tratamentului in strainatate si daune morale ,ati nenorocit 2 familii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here