teodorescu vice

Marius Fenichiu, fost candidat independent pentru Primăria Ploiești, a anunțat ieri că le-a depus plângere penală Nicoletei Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei, lui Iulian Teodorescu, lui Cristian Ganea și lui Adrian Dobre, pentru situația în care a ajuns Clubul Sportiv Municipal Ploiești.

Fenichiu spune că toți cei patru se fac vinovați de abuz și neglijență în serviciu, iar în ceea ce-l privește pe Iulian Teodorescu, spune că acesta nu trebuia să-i dea Nicoletei Crăciunoiu viza CFPP, deși aceasta câștigase un litigiu cu primăria, prin care trebuia să fie renumită în funcție, după ce fusese dată afară.

Vezi aici ce a declarat Marius Fenichiu despre plângerea penală pe care a depus-o!

Contactat de reporterii ziarului Incomod, Iulian Teodorescu, fostul primar al Ploieștiului, a declarat că el a aplicat corect decizia instanței și a fost ironic la adresa lui Marius Fenichiu:

“Eu am respectat întru-totul decizia instanței, așa cum a fost ea redactată. Viza CFPP e incumbată postului, erau atribuțiile postului. Sunt juriști și juriști, fiecare are discernământul dat de studiile pe care le-a făcut.”, a declarat Iulian Teodorescu pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here