teodorescu vice

Marius Fenichiu, fost candidat independent pentru Primăria Ploiești, a anunțat ieri că le-a depus plângere penală Nicoletei Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei, lui Iulian Teodorescu, lui Cristian Ganea și lui Adrian Dobre, pentru situația în care a ajuns Clubul Sportiv Municipal Ploiești.

Fenichiu spune că toți cei patru se fac vinovați de abuz și neglijență în serviciu, iar în ceea ce-l privește pe Iulian Teodorescu, spune că acesta nu trebuia să-i dea Nicoletei Crăciunoiu viza CFPP, deși aceasta câștigase un litigiu cu primăria, prin care trebuia să fie renumită în funcție, după ce fusese dată afară.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Vezi aici ce a declarat Marius Fenichiu despre plângerea penală pe care a depus-o!

Contactat de reporterii ziarului Incomod, Iulian Teodorescu, fostul primar al Ploieștiului, a declarat că el a aplicat corect decizia instanței și a fost ironic la adresa lui Marius Fenichiu:

“Eu am respectat întru-totul decizia instanței, așa cum a fost ea redactată. Viza CFPP e incumbată postului, erau atribuțiile postului. Sunt juriști și juriști, fiecare are discernământul dat de studiile pe care le-a făcut.”, a declarat Iulian Teodorescu pentru ziarul Incomod.

1 COMENTARIU

  1. […] Marius Fenichiu, fost candidat independent pentru Primăria Ploiești, a anunțat ieri că le-a depus plângere penală Nicoletei Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei, lui Iulian Teodorescu, lui Cristian Ganea și lui Adrian Dobre, pentru situația în care a ajuns Clubul Sportiv Municipal Ploiești. Fenichiu spune că toți cei patru se fac vinovați citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here