Jaf la casieria unei universități, de unde hoții au fugit cu banii! S-a întâmplat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a transmis un comunicat de presă în care spune că polițiștii efectuează cercetarea la fața locului:

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

„Joi dimineață am fost sesizați cu privire la comiterea unui furt din casieria unei universități de pe strada Moților din Cluj-Napoca. Conform primelor verificări, două persoane au pătruns prin efracție în clădire pe timpul nopții și au sustras bani. Prejudiciul urmează să fie stabilit. În acest moment, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs furtul, identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală”, se arată în comunicat.

Reprezentanții Universității au explicat că angajații instituției au descoperit joi dimineață, 3 octombrie, faptul că hoții au intrat prin efracție în clădirea rectoratului, de unde au furat banii. Suma furată nu este deocamdată cunoscută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here