Jandarmeria Ploiești recrutează candidați pentru școlile militare de subofițeri jandarmi, a anunțat instituția într-un comunicat remis presei.

“Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești recrutează candidați pentru instituțiile militare de învățământ postliceal ale MAI, respectiv pentru ocuparea unui număr total de 700 de locuri, dintre care 350 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și 350 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, conform anunțului publicat pe site-ul unității: www.jandarmeriamobilapl.ro, la secțiunea Carieră – Anunt recrutare școli subofiteri Jandarmeria Română 2022, respectiv Anexe la anuntul de recrutare.”, se arată în comunicat.

Persoanele interesate să candideze pentru unul dintre locuri și îndeplinesc condițiile necesare pot descărca și depune cererea de înscriere online, în perioada 7-18 martie. Cererea se trimite la adresa [email protected], se mai arată în comunicat.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul grupării din Ploieşti, strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 257, compartimentul Resurse Umane sau la numărul de telefon: 0745.104.590, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here