Lupta cu teroriștii se face și în Ploiești! În fața Prefecturii Prahova, dar și în alte zone din Ploiești au putut fi văzuți astăzi, 31 octombrie, jandarmi și mascați ai Poliției care erau înarmați, cu armele la vedere în zona pieptului.

Instituțiile care au în sarcină securitatea și protecția cetățenilor, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, vor plasa unități antiteroriste în zonele importante ale orașului în intervalele orare când traficul pietonal atinge cote mari. Acesta fiind motivul pentru care cetățenii au observat marți, 31 octombrie 2017, jandarmi și mascați înarmați “până în dinți” în fața Primăriei Ploiești.

“Ținând cont de atacurile/atentatele teroriste care au avut loc în Europa la unele obiective, în special în locurile publice cu aflux masiv de persoane unde au fost înregistrate multe victime, I.J.J. Prahova prin structurile de intervenție antiteroristă a suplimentat dispozitivele de ordine publică pe anumite intervale orare, când se constată valori ridicate de trafic pietonal, precum și în zonele de divertisment, manifestări cultural artistic cu public numeros”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova pentru reporterii Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here